Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivek šta da ti kažem, evo i ja sam se prepao [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Ivek šta da ti kažem, evo i ja sam se prepao [lol] [lol] [lol]

Znaci, dostojan sam ucenik!?!?! [thumbsup][thumbsup]

Mi se zajeba… ali ipak…….[pray][pray][pray]

skype - ivek1234

ivek123:

@SLK

Kako stvari stoje buducnost je u mojem avataru a ne tvojem! Medo, jesam li u pravu? [lol] [lol] [lol] [lol]

Moš se ti z.jebavat na račun svog avatara, ali pitaj drugowe iz volksvagena kako je nastao golf … mogao bi se iznenadit ako ti daju iskreni odgovor … vidi billa g. – bitno je pokrast pravoga u pravo vrijeme a ne bit pametan!

koji golf onaj iz TAS-a[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

vistman:

ivek123:

@SLK

Kako stvari stoje buducnost je u mojem avataru a ne tvojem! Medo, jesam li u pravu? [lol] [lol] [lol] [lol]

Moš se ti z.jebavat na račun svog avatara, ali pitaj drugowe iz volksvagena kako je nastao golf … mogao bi se iznenadit ako ti daju iskreni odgovor … vidi billa g. – bitno je pokrast pravoga u pravo vrijeme a ne bit pametan!

koji golf onaj iz TAS-a[lol]

Pa koliko ja znam isti su slovili kao dobri jer navodno nisu štedili na vosku (čitaj nikoga nije bilo briga) pa su ih čitave močili u vosak a ne ko švabe samo odozdola mazali tankim kistom … [lol]

A čuo sam i za neke koji nisu nikada platili pošiljku ovakvih voštanih golfova pa im danas nije loše …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

Mislim da cu uci u IPO Belupa. Ici ce uskoro normabel ko alva. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

Golf iz TAS-a, Opel iz IDA-e Kikinda i Citroeni Cimos Koper su najbolji auti.

No respect

Nego kad smo se već Ljube dotakli, šta mislite hoće li osvanut u emisiji ‘Pokucajmo na vrata zaboravljenih asova’ [lol] [lol] [lol]

Ja ću torbarit po Koprivnici, sve dam za Belupo [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Ako ulaziš zbog zavoja, ima LLRB po manjoj cijeni.

No respect

Steta Plive jer je Praxiten ipak jaci. A ici ce i lokalnim dilerima. Traziti ce se uglavnom morfij. [lol] [lol]

skype - ivek1234

Čiji je Lola ono, Zimizijev [lol]

RealBear:

Ako ulaziš zbog zavoja, ima LLRB po manjoj cijeni.

Croc bi ovo mogao shvatiti kao provokaciju! Watch it! [cool][cool]

skype - ivek1234

Nema La coste, nastrado zbog fajta sa Plavim. Sad je na mojnovcu.

No respect

New Report

Close