SLK:
”
ivek123:
”
Jel zato crna??? [lol] [lol] [lol]
”
Jest, al Jay-Z ju baš nije volio, gle facu (nemam veću sliku)
http://www.totalportal.hr/firedesk/Zabava/Scena/beyonce-jana-24h.jpg
”
Nemoj se ljutiti ali usprkos strelici meni je u oci prvo upalo nekaj drugoga….. [lol] [lol]
Je, i cice rastu od vode. Zato ju je i krenula pit, misli da su joj male.
Toda lječi sve nedostatke u firmama! Kod njega sve raste čega se primi.
E baš zato… Dr. Ivica Todorić i A-GRO-KOR. (bolji od Walmarta)
Ma nema do Ljube i Zokija.
Da mi je znat u kom jarku sad Ljubo leži [lol]
Toda lječi sve nedostatke u firmama! Kod njega sve raste čega se primi. E baš zato… Dr. Ivica Todorić i A-GRO-KOR. (bolji od Walmarta)
Dok ne počne flaširat ‘Mušku vodu’ iz Kladnja ne ulazim [lol]
SLK:
”
Toda lječi sve nedostatke u firmama! Kod njega sve raste čega se primi. E baš zato… Dr. Ivica Todorić i A-GRO-KOR. (bolji od Walmarta)
”
Dok ne počne flaširat ‘Mušku vodu’ iz Kladnja ne ulazim [lol]
Ili to ili ovo: http://www.lupiga.com/vijesti/slike/20050103235338kitokret_kutjevacki_vino_lijek.jpg
Kako stvari stoje buducnost je u mojem avataru a ne tvojem! Medo, jesam li u pravu? [lol] [lol] [lol] [lol]
jesi u pravu garant nece ti strunit ni za 100 godina[lol]
Zato treba ulagati u ekoloske dionice!!!! [lol] [lol]
Kako su se stvari pocele razvijati i ZET-ov pokaz bu premija!!! [lol] [lol]
Ivek ja ipak mislim da će merđana biti đabalesku kad krenu brokeri prodavati ove što su zeli na lizing [lol]
Ivek ja ipak mislim da će merđana biti đabalesku kad krenu brokeri prodavati ove što su zeli na lizing [lol]
Jedino kaj nebu niti tih par kuna za kupit merdzana od propalog brokera jer bu raja sve spusila na burzi i u fondovima a banke buju uvele novu-staru deviznu stednju pa se niti do toga nebu moglo doci. Uglavnom 1929-a bude izgledala kao ljetni povjetarac u odnosu na ono sto nas uskoro ceka.
Medo, jel ovaj tekst u tvojem tonu? [lol] [lol] [lol] [lol]
@wiking, jesmo to opet u noćnoj smjeni skupa?
@SLK
Kako stvari stoje buducnost je u mojem avataru a ne tvojem! Medo, jesam li u pravu? [lol] [lol] [lol] [lol]
Moš se ti z.jebavat na račun svog avatara, ali pitaj drugowe iz volksvagena kako je nastao golf … mogao bi se iznenadit ako ti daju iskreni odgovor … vidi billa g. – bitno je (pametno?) pokrast pravoga u pravo vrijeme a ne bit pametan!