Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
nego ljudi koji će se fond prvi izvrnut [lol]
ja navijam da to budu Slovenci. moj kandidat je ILIRIKA JE
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
ja mislim da će tukić i ST Invest (global recimo), voli se zavaljat u nelikvidne nego Boga vidjet [wink]
Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju
Šalite se vi šalite, ali zbilja bi se za koju godinu za jedan mali abc mogao dobit vafer intel quad-corea [cool]
"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"
Ma ne mogu prestati biti zajedljiv što se Agrogora tiče, pa kad se zbroji MCAP jači je od Wal Marta
Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju
febo,
zvone101:
”
u ponedjeljak krećem u rasprodaju [lol] [lol] [lol]
”
čega?
svega – uplašili ste me…[wink]
i ja bi rasprodao, ali sam zapeo u Industrogradnji [lol]
pa ko Vas tamo uputio jadan nebio ? [undecid]
febo: ” zvone101: ” u ponedjeljak krećem u rasprodaju [lol] [lol] [lol] ” čega? ” svega – uplašili ste me…[wink]
ma neboj se nikog živog
[wink][yawn]
SLK,
Agro(quad)kor je jači od Walmarta, samo je podcijenjen.
da? ha-ha.[smiley]
RealBear: ” i ja bi rasprodao, ali sam zapeo u Industrogradnji [lol] ” pa ko Vas tamo uputio jadan nebio ? [undecid]
Šala mala, kad sam počeo pisati jedan me je forumaš optužio da sam Galinec himself [smiley]