Da li ćemo mi dolje u ponedjeljak ili se nas ne tiče globalno tržište ??? Imamo mi mirovince pune casha ….[proud]
Imamo mi i Agrokor…steta kaj nisu u Crobex-u[lol]
Imamo mi i Agrokor…steta kaj nisu u Crobex-u[lol]
To bi mogao biti problem kad nas Todo povuče i mirovincima će biti muka ….
Dejavue: ” Imamo mi i Agrokor…steta kaj nisu u Crobex-u[lol] ” To bi mogao biti problem kad nas Todo povuče i mirovincima će biti muka ….
Njima nece…nama ce 🙂
Njima je to igra…imam osjecaj[tongue]
U Japanu je bio potop danas…..Nikkei 225 14691 -616.37 (-4.03%)
Evropa primila udar iz Japana zatim……. ( nije strašno u odnosu na Japance koji su se vratili na nivo 06.07)
samo mali ispravak, ovo u Europi danas nije imalo veze sa Japanom, pad je započeo nakon što su u Americi objavili vjest o slabom rastu zaposlenosti u SAD-u te povećanju broja nezaposlenih. (oko 14h, pogledaj graf)
Vaš link
Vaš link
Ovo danas će se tek odrazit na Nikkei u ponedjeljak, pošto znamo koliko oni izvoze u SAD, a tamo na pragu recesija.
Huh, DOW -1,98, NASDAQ -3,77, S&P -2,46 i to u petak. Ne dobro, nikako. 2 dana bu im panika u glavi. Ako u ponedjeljak FED ne skine kamatnu stopu nebu tamo dobro. A kako ce reagirati Azija i EU u ponedjeljak bolje ne misliti.
…kad nas Todo povuče i mirovincima će biti muka ….
Mislim da nisi daleko od istine.
A gle naslova na Money CNN: Brutal selloff on Wall Street
I vote je sa pitanjem: Are you worried about losing your job in 2008?
http://money.cnn.com/2008/01/04/markets/markets_0405/index.htm?postversion=2008010416%5Blol%5D [lol]
Huh, DOW -1,98, NASDAQ -3,77, S&P -2,46 i to u petak. Ne dobro, nikako. 2 dana bu im panika u glavi. Ako u ponedjeljak FED ne skine kamatnu stopu nebu tamo dobro. A kako ce reagirati Azija i EU u ponedjeljak bolje ne misliti.
za to ces se morat strpit do kraja mjeseca[shocked][shocked]
http://money.cnn.com/2007/12/10/markets/best_stocks_2008.fortune/index.htm?postversion=2007121413
dobar članak
uh i tamo ima drhtavih rucica a i pokrenut je stampedo.Hoce li i tamo mirovinci to zaustavit[rolleyes]
uh i tamo ima drhtavih rucica a i pokrenut je stampedo.Hoce li i tamo mirovinci to zaustavit[rolleyes]
Pa mirovinci se iskazali. Barem na ATPL. [thumbsup]