Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PBZ cim prodam, skocit ce 10%. Tako je svaki put [lol]

vec drukaš?
[yawn]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Nego vidim da je free-float crobexa oko 40 milijardi kuna. Vjerujem da će veliku većinu fond managerstvo sa svojim kešom uspjeti isplatiti kad krene strah, jeza i užas [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

deimos:

drukaš?
[yawn]

Kad drukas, vices da ce narast, pa onda prodas. A ne obratno. Ti bi bar trebao znat. [tongue]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

MiG29:

deimos:

drukaš?
[yawn]

Kad drukas, vices da ce narast, pa onda prodas. A ne obratno. Ti bi bar trebao znat. [tongue]

Pa zapravo i nije. Ako kažeš da sutra prodaješ, svi će očekivati da sad ide 10% i odmah ujutro po asku.[tongue]

No respect

Stocks lost ground Friday after the government’s much-anticipated employment report showed weaker-than-expected job growth and a rise in the unemployment rate. The major indexes each fell more than 1 percent, including the Dow Jones industrial average, which lost more than 200 points.
The Labor Department’s report employers raised payrolls by only 18,000 and that the nation’s unemployment rate rose to its highest level since November 2005 unnerved investors worried that a weakening job market will hurt consumer spending.

Nego vidim da je free-float crobexa oko 40 milijardi kuna. Vjerujem da će veliku većinu fond managerstvo sa svojim kešom uspjeti isplatiti kad krene strah, jeza i užas [lol] [lol] [lol]

Medonjo, Medonjo jel ti to imas kristalnu kuglu ili si neki “insajder” u US:

Major indexes stumbled off the open as the first trading week of 2008 came to a close. A government report showing tepid job growth and the unemployment rate climbing to its highest point in more than two years propelled the market into a tailspin.

Bumo vidli kako ce se i da li ce se reflektirati na nas. Slijedeci tjedan bi mogao biti “ugly”.

skype - ivek1234

ivek, pa nije bilo baš tako neočekivano… ovo sa nezaposlenošću je ključni podatak

“Since 1949 the unemployment rate has never risen by this magnitude without the economy being in recession,” said John Ryding, chief U.S. economist, Bear Stearns.

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

ivek, pa nije bilo baš tako neočekivano… ovo sa nezaposlenošću je ključni podatak

Na zalost Medonjo opet se slazem s tobom. To sa nezaposlenoscu me jako zabrinjava moram priznati. Ali me jos vise zabrinjava institucionalni promet na ZSE.

Mislim da smo on the safe ground do izlaska FI a za dalje bumo vidli. U svakom slucaju za sada ne razmisljam o izlasku ali vise necu niti ubacivati friski kapital na burzu. Ako dodje do “stani-pani” da budem brzi od Carl Lewis-a.

skype - ivek1234

Ispričavam se svima na jetkim komentarima koje znam ponekad uputiti ali moglo bi stvarno biti ‘ugly’ kako Ivek kaže

Dow 12,819.85 -236.87 (-1.81%)
Nasdaq 2,509.82 -92.86 (-3.57%)
S&P 500 1,415.20 -31.96 (-2.21%)

Vjerojatno će do kraja ići gore (short će povući profit) ali svejedno ružno izgleda, Intel je u jednom danu izgubio 9% a to sam zadnji pod gledao ima 7 godina i umalo mi srce nije puklo.

Ispričavam se svima na jetkim komentarima koje znam ponekad uputiti ali moglo bi stvarno biti ‘ugly’ kako Ivek kaže

Dow 12,819.85 -236.87 (-1.81%)
Nasdaq 2,509.82 -92.86 (-3.57%)
S&P 500 1,415.20 -31.96 (-2.21%)

Vjerojatno će do kraja ići gore (short će povući profit) ali svejedno ružno izgleda, Intel je u jednom danu izgubio 9% a to sam zadnji pod gledao ima 7 godina i umalo mi srce nije puklo.

Gle, ako me netko “odsacao” onda su ljudi vjerojatno skuzili da znam namirisati sranje i izici van na vrijeme ali turbo stekam na ulascima – tu obicno malo kasnim. [undecid]

skype - ivek1234

Udariti ce Bernake rate cut da to malo smiri. Ima jos dosta prostora. Mislim da jos nije problematicno. Za sada. Vidjeti cemo kolko ce povuci prema gore – ako povuku do kraja dana. Ima jos jedan sat i lagano raste.

skype - ivek1234

U Japanu je bio potop danas…..Nikkei 225 14691 -616.37 (-4.03%)

Evropa primila udar iz Japana zatim……. ( nije strašno u odnosu na Japance koji su se vratili na nivo 06.07)

FTSE 100 6349 -130.90 (-2.02%)
CAC 40 5447 -99.29 (-1.79%)
DAX 30 7809 -99.72 (-1.26%

Amerikanci još 15 minuta…..stanje

Dow 12846 -210.45 (-1.61%)
Nasdaq 2521 -81.50 (-3.13%)
S&P 1420 -27.44 (-1.90%)

Glasnogovornik IGH na neodređeno

New Report

Close