Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

npr. Galinec..Deimos..[lol] [lol]

[lol] [lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Nemojte stavljat mene u isti kos sa galinecom, on ce vam oderat kozu na kraju… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

galinec ne ulaze u koei ili atpl vec ulaze u ribnjacarstva ili ind gradnje[tongue]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

galinec ne ulaze u koei ili atpl vec ulaze u ribnjacarstva ili ind gradnje[tongue]

Samo ga gledam sto radi sa INDG. Sa svojim nazovi “nizozemcima”. Bit ce to grcka tragedija u 3 cina…

Ovi bikovi fakat ne kuže nas međedine.

Znači nas interesira:
Return of capital… return on capital je za curice

I kad mi ‘drukamo’ za korekciju, to nije s namjerom da netko proda, nego da nitko ne kupi.
Moj potpis mislim da dovoljno slikovito objašnjava kad međedi kupuju. Pa nismo djeca. [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Međedi nikad ne kupuju.
Kad je njihova sezona “Zimskog sna” – nije vrijeme kupovine, jer kažu da će zima biti duga i još hladnija, ima vremena za buđenje. Pa prespavaju i ne prepoznaju sviščeve vijesti.
Kad je “Pamplona sezona”, opet ne kupuju jer nije njihova sezona.

Najviše volim sezonu jelena, a mede ne volim. [huh]

No respect

zato vam i jesi prinosi 20% godisnje

IDEMO AP AP

vipy: ” galinec ne ulaze u koei ili atpl vec ulaze u ribnjacarstva ili ind gradnje[tongue] ” Samo ga gledam sto radi sa INDG. Sa svojim nazovi “nizozemcima”. Bit ce to grcka tragedija u 3 cina…

mislis?
osbno mislim da ce napraviti dobar posao tamo..

a onda ce prestati zazivati korekciju, kad se i on osladi[wink]

ali kako ce to tebi pomoci?
BSN[tongue]

inace, ovi tvoji prinosi su ok, ali ja sam bio u mlnr, zvzd, tisk, zabi i ledu, a portfelj mi je takav da u sekundi mogu napraviti RiB.diverzifikacija i nema cekanja.loss-stop!
to sam naucio u 11mj.
al volio bih jos belje odradit [tongue]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Međedi nikad ne kupuju.

hehehe da oni ‘posuđuju’ pa onda vrate [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

inace, ovi tvoji prinosi su ok, ali ja sam bio u mlnr, zvzd, tisk, zabi i ledu, a portfelj mi je takav da u sekundi mogu napraviti RiB.diverzifikacija i nema cekanja.loss-stop!
to sam naucio u 11mj.
al volio bih jos belje odradit [tongue]

Bio sam i ja u TISK, pa am ga prodao tamo negdje na 650. I tko je sad bolji za ostale, ja koji ostavim jos bar 100% za onog tko kupi od mene ili ti koji si uvalio TISK nekome na 1500?
[lol]

1490kn..

ali ici ce to jos gore, ne brini ti, ubost cu ga ja opet malko nize, samo da vidim di je dno[wink]

ali sta ce biti s PBZom koji prodas?[pray]

nego, sljedeci tjedan su na skijanju, posljednja dobra prilika za ukrcaj, kad se vrate, onih 40% casha ide u hartije, ko se nije skrio, magarac je bio[cry]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

PBZ cim prodam, skocit ce 10%. Tako je svaki put [lol]

New Report

Close