Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

predlažem da uglavimo 2. sastanak forumaša
u jeku 1. desila se ona gadna korekcija
volio bih da duže potraje ovaj optimizam jer sam 98 posto u dionicama al me nekako čini da smo blizu preokreta[cry]

Postanite Eu-robovi

kolega jeste to zakasnili malo pa sada vozate na dolje, povijesno u sijecnju su najveci prinosi 😉

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

Kad već neće Vjeko da zaključa, onda opet moram biti zloguki prorok [wink]

Medonjo, neunistiv si!!! [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

fala ivek, bilježim se s štovanjem [smiley]

apox vraćaj se nemoj da ja po tebe dolazim [lol] [lol] [lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

karojeeeeeeeeeeeeeeeeee, a di si ti?

di si ti?!?! [lol]

to je pjesma! [smiley]

stojim na kantunu,
glava u balunu,
a di si ti…?

[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

kolega jeste to zakasnili malo pa sada vozate na dolje, povijesno u sijecnju su najveci prinosi 😉

bravo, kako ste me samo razotkrili [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

strcs:

bravo, kako ste me samo razotkrili [thumbsup][thumbsup][thumbsup]

sarcasm is the last refuge of modest and chaste-souled people when the privacy of their soul is coarsely and intrusively invaded. Dostoyevsky [wink]

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

Kolegice i kolege, za koliko vam se danas korigirao portfelj[pray].
Vise ili manje od 5%[wink]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Ja sam vec par dana u savrsenoj market-neutral poziciji. 0. Kolko nesto naraste, drugo padne. Malo me to vec brine. Bit ce nest za trejdat valjda uskoro… [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Kolegice i kolege, za koliko vam se danas korigirao portfelj[pray]. Vise ili manje od 5%[wink]

Danas -0,42%
od Nove g. -1,75%
[cry]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Kolegice i kolege, za koliko vam se danas korigirao portfelj[pray].
Vise ili manje od 5%[wink]

Od 1.1. +4,91% [thumbsup]

New Report

Close