Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
aj zaključavajte ovu temu, sve si nešto mislim ako fakat krene grde ekipa će padat u nesvjest kad vidi Korekcija [tongue]
Nece, ne brini. Barem jos ne… [pray][pray][pray]
skype - ivek1234
ma bolje zaključat [smiley]
Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju
Gledajući malo TA vodećih dionica trebati će nam ova tema…Quark nestao si pomozi nam malo,nema više izbora,nekako se vraćamo u normalu,jedino me mirovinci bune i njihovi apetiti
Glasnogovornik IGH na neodređeno
ma bolje zaključat [smiley]
I to zauvijek! Staviti lock na rijec korekcija i sve inacice iste[lol]
"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."
ne kužim, svi pisali o padu burzi zbog pakistana, a koliko ja vidim većina je burzi petak zatvorila u dobrom zelenom?
Pišu kako im volja.
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
ne kužim, svi pisali o padu burzi zbog pakistana, a koliko ja vidim većina je burzi petak zatvorila u dobrom zelenom?
After days of rioting that left at least 44 dead, life in many Pakistani cities began returning to normal on Monday, though soldiers and police patrolled many areas.
jel to ide još jedqan krug korekcije [cry]
Kolega vi sigurno pratite tokijsku burzu http://stooq.com/q/?s=nikkei
SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]
Ponekad dobro dođe korekcija,da nas malo spusti na zemlju… [lol] i da se napunimo sa svježim plodovima. [thumbsup]
Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.
Kad već neće Vjeko da zaključa, onda opet moram biti zloguki prorok [wink]
Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju