Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako ništa drugo barem se družimo. poput onih koji kupe 1 dionicu samo da bi mogli na skupštinu jer nemaju pametnijeg posla[smiley][wink][thumbsup]

nisi fer, rekao sam ti to u povjerenju[cry][embarass][lol]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Jel se to meni cini ili smo mi onako kolektivno malcice pukli? [lol] [lol]

skype - ivek1234

ako ništa drugo barem se družimo. poput onih koji kupe 1 dionicu samo da bi mogli na skupštinu jer nemaju pametnijeg posla[smiley][wink][thumbsup]

Cujes, sa jednom dionicom Konzuma ili MMTZ-a bi i ti isao na skupstinu.[lol] [lol] [lol]

Jel se to meni cini ili smo mi onako kolektivno malcice pukli? [lol] [lol]

Bolje mi nego ovi baloni na burzi.[lol] [lol] [lol]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Da li je to sretan vlasnik ( koji ide po skupštinama! ) jedne dionice POUNJA![sad]

Evo, pa vi nakon ovoga i dalje tvrdite da ce nam Kosovo donjeti korekciju[cool]Gospodarska komora Kosova: Hrvati su najpoželjniji ulagači

“Pozivamo hrvatske gospodarstvenike, napose Ivicu Todorića da nas posjeti, uvjerit će se kako je Kosovo i te kako dobra investicija. Pogledajte samo biznismene iz Slovenije koji su agresivno nastupili i ulažu golem novac, te zarađuju. Za razliku od Srbije, proizvodi i novac gospodina Todorića na Kosovu će imati odličan tretman jer mi Hrvatsku doživljavamo kao našeg prijatelja i saveznika. U Kosovu se drže i one ‘tko je neprijatelj mog neprijatelja, moj je prijatelj'”, poručuje Safet Gerxaliu iz Gospodarske komore Kosova.[thumbsup][rolleyes][lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

[lol] [lol] [lol]

Evo, pa vi nakon ovoga i dalje tvrdite da ce nam Kosovo donjeti korekciju[cool]Gospodarska komora Kosova: Hrvati su najpoželjniji ulagači

“Pozivamo hrvatske gospodarstvenike, napose Ivicu Todorića da nas posjeti, uvjerit će se kako je Kosovo i te kako dobra investicija. Pogledajte samo biznismene iz Slovenije koji su agresivno nastupili i ulažu golem novac, te zarađuju. Za razliku od Srbije, proizvodi i novac gospodina Todorića na Kosovu će imati odličan tretman jer mi Hrvatsku doživljavamo kao našeg prijatelja i saveznika. U Kosovu se drže i one ‘tko je neprijatelj mog neprijatelja, moj je prijatelj'”, poručuje Safet Gerxaliu iz Gospodarske komore Kosova.[thumbsup][rolleyes][lol]

Pa sto, covjek je sve dobro rekao! [thumbsup]

skype - ivek1234

Pa kazem vam…ekspanzija nam tek predstoji! Koja EU..na Kosovo (ne polje)svi…

…..korisnik dejavue nema niti jednu slasticarnu ili zlatarnu….[thumbsup][lol]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Da li je to sretan vlasnik ( koji ide po skupštinama! ) jedne dionice POUNJA![sad]

nije možda sretan ali ide jer traži prijatelje koji isto razmišljaju kao i on[thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

[proud]

No respect

[wink][thumbsup][lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

aj zaključavajte ovu temu, sve si nešto mislim ako fakat krene grde ekipa će padat u nesvjest kad vidi Korekcija [tongue]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

New Report

Close