Ide to još sve 5 puta gore prije ulaska u EU. Sav keš u dionice i hrčući zarađivati, to je recept za iduće 3 godine.
A kolegi koji čita “najveće svjetske financijske krize”, pisac se zove Kindleberger a ne Kindelberger. Pročitao sam knjigu 3 puta i sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo mi daleeeeeko od sloma. Pozdrav i svima sve najbolje![tongue][tongue][tongue]
Slazem se sa navedenim. Ja sam krivo ukucao autora… [embarass]
tenkista: ” Ide to još sve 5 puta gore prije ulaska u EU. Sav keš u dionice i hrčući zarađivati, to je recept za iduće 3 godine. A kolegi koji čita “najveće svjetske financijske krize”, pisac se zove Kindleberger a ne Kindelberger. Pročitao sam knjigu 3 puta i sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo mi daleeeeeko od sloma. Pozdrav i svima sve najbolje![tongue][tongue][tongue] ” Slazem se sa navedenim. Ja sam krivo ukucao autora… [embarass]
dobro je dok autor nije Henry Kissinger.[lol]
…ili Šime Đodan…[smiley][smiley][smiley]
febo:
”
”
…ili Šime Đodan…[smiley][smiley][smiley]
Ja bi ipak volio vidjeti Ljubinu knjigu a da Zoki bude recenzent!! [lol] [lol] [lol]
febo: ” dobro je dok autor nije Henry Kissinger.[lol] ” …ili Šime Đodan…[smiley][smiley][smiley]
da bilo bi Upla-ŠI Me Đodan[smiley][wink]
ivek123:
”
tenkista: ” Ide to još sve 5 puta gore prije ulaska u EU. Sav keš u dionice i hrčući zarađivati, to je recept za iduće 3 godine. A kolegi koji čita “najveće svjetske financijske krize”, pisac se zove Kindleberger a ne Kindelberger. Pročitao sam knjigu 3 puta i sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo mi daleeeeeko od sloma. Pozdrav i svima sve najbolje![tongue][tongue][tongue] ” Slazem se sa navedenim. Ja sam krivo ukucao autora… [embarass]
Henry A. Kissinger
Blessed are the people whose leaders can look destiny in the eye without flinching but also without attempting to play God.
[smiley]
Trebate vi pročitati Dioničarsko gospodarstvo od Hrvoja Šošića, onda ste tek nigdje[lol]
Šta ja znam, meni se nekako čini da bi forumaši trebali sebe doživljavati sve više ili kao value investitore ili kao prave pit trejdere. Prolaze vremena kad se lako mogli zaraditi jer se tržište produbilo, dolaze stalno novi fondovi a uskoro će nam se opet vratiti i opasniji strani igrači.
Kako pit-a nema a infrastruktora ZSE nam se sastoji od dvadesetak wannabe yuppija, ostaje nam se ovako družiti. Iako ne možemo postavljati trendove možemo ih pročitati… ono samo pošteno pa ko koga prevari [smiley]
febo: ” dobro je dok autor nije Henry Kissinger.[lol] ” …ili Šime Đodan…[smiley][smiley][smiley]
hehehe, nikad prodan, domovini uvijek odan, vaš Šime Đodan… meni najdraži HDZ-ovac, nikad neću zaboravit lovljenje proteze i kad je Duku u Saboru optužio za kurvaluke po samostanima [lol] [lol] [lol]
ako ništa drugo barem se družimo. poput onih koji kupe 1 dionicu samo da bi mogli na skupštinu jer nemaju pametnijeg posla[smiley][wink][thumbsup]
A najdraža:
Even a paranoid has some real enemies.
Ako i jesam paranoican, to ne znaci da me ne prate… [lol]