Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ivek
mirovinci su poznati kao najsporiji igrači, a lova koja im dolaziti će jako trebati državi za nova izdanja obveznica. Morati će birati, ili će biti topovsko meso svih onih koji se žele iskrcati ili će pustiti da sve dobro tresne pa se onda pogostiti [smiley]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

@ivek

mirovinci su poznati kao najsporiji igrači, a lova koja im dolaziti će jako trebati državi za nova izdanja obveznica. Morati će birati, ili će biti topovsko meso svih onih koji se žele iskrcati ili će pustiti da sve dobro tresne pa se onda pogostiti [smiley]

Zašto bi prodavali ono što im donosi 30-40% godišnje, kad mogu uzeti tamo gdje košta 5-6 %…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

@ivek

Vjerojatno kao na tvojem avtaru. [lol]

skype - ivek1234

Hm, idem spavat. Sad sam se sjetio svih najava poskupljenja u 2008. Benzin, struja, mlijeko, meso, kruh, ZG holding ce dizat cijene (plin, voda). Bude mozda nesto i za medvjede u 2008. [bye]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Hoće bit korekcije? [huh]

No respect

Hoće bit korekcije? [huh]

Hoce. Samo pitanje je kada?

skype - ivek1234

ma koja korekcija … to je za sisije. oće slom? [lol]

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Mislim da dugorocno treba ulagati u tvornicu Simbexa. Ici ce ti proizvodi kod nas kad dodje vrijeme ko alva. Skup s normabelima [smiley]

Ja upravo procavam dvije knjige:

– Najvece svjetske financijske krize – manije, panike i slomovi (Kindelberger-Aliber) – dobra knjiga [cool]
– Menadzer na mafijaski nacin – do jaj..

Iz ove potonje posebno mi se svidjelo ovo:

“Lijepom rijecju i pistoljem mozete postici puno vise nego samo lijepom rijecju” – Al Capone [thumbsup][thumbsup]

skype - ivek1234

Moja teorija je… što ATPL bude više rasla i što se volumeni na njoj budu više povećavali, to će burza u cjelini više klepiti dolje [smiley]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Ja upravo procavam dvije knjige: – Najvece svjetske financijske krize – manije, panike i slomovi (Kindelberger-Aliber) – dobra knjiga [cool] – Menadzer na mafijaski nacin – do jaj.. Iz ove potonje posebno mi se svidjelo ovo: “Lijepom rijecju i pistoljem mozete postici puno vise nego samo lijepom rijecju” – Al Capone [thumbsup][thumbsup]

ovu prvu nabavio i ja ali je još nisam stigao pročitati

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Alien, hvala kolega što si se sjetio [proud]

New Report

Close