@ivek
mirovinci su poznati kao najsporiji igrači, a lova koja im dolaziti će jako trebati državi za nova izdanja obveznica. Morati će birati, ili će biti topovsko meso svih onih koji se žele iskrcati ili će pustiti da sve dobro tresne pa se onda pogostiti [smiley]
@ivek
mirovinci su poznati kao najsporiji igrači, a lova koja im dolaziti će jako trebati državi za nova izdanja obveznica. Morati će birati, ili će biti topovsko meso svih onih koji se žele iskrcati ili će pustiti da sve dobro tresne pa se onda pogostiti [smiley]
Zašto bi prodavali ono što im donosi 30-40% godišnje, kad mogu uzeti tamo gdje košta 5-6 %…
@ivek
Vjerojatno kao na tvojem avtaru. [lol]
Hm, idem spavat. Sad sam se sjetio svih najava poskupljenja u 2008. Benzin, struja, mlijeko, meso, kruh, ZG holding ce dizat cijene (plin, voda). Bude mozda nesto i za medvjede u 2008. [bye]
ma koja korekcija … to je za sisije. oće slom? [lol]
Mislim da dugorocno treba ulagati u tvornicu Simbexa. Ici ce ti proizvodi kod nas kad dodje vrijeme ko alva. Skup s normabelima [smiley]
Ja upravo procavam dvije knjige:
– Najvece svjetske financijske krize – manije, panike i slomovi (Kindelberger-Aliber) – dobra knjiga [cool]
– Menadzer na mafijaski nacin – do jaj..
Iz ove potonje posebno mi se svidjelo ovo:
“Lijepom rijecju i pistoljem mozete postici puno vise nego samo lijepom rijecju” – Al Capone [thumbsup][thumbsup]
Moja teorija je… što ATPL bude više rasla i što se volumeni na njoj budu više povećavali, to će burza u cjelini više klepiti dolje [smiley]
Ja upravo procavam dvije knjige: – Najvece svjetske financijske krize – manije, panike i slomovi (Kindelberger-Aliber) – dobra knjiga [cool] – Menadzer na mafijaski nacin – do jaj.. Iz ove potonje posebno mi se svidjelo ovo: “Lijepom rijecju i pistoljem mozete postici puno vise nego samo lijepom rijecju” – Al Capone [thumbsup][thumbsup]
ovu prvu nabavio i ja ali je još nisam stigao pročitati
Alien, hvala kolega što si se sjetio [proud]