Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo: ” ja cu osobno nastojati češće primjenjivati buy-sell-buy again taktiku. ” Ja sam naprotiv odlucio ulaziti dugorocno i prelazim u buy&hold maratonce sa dokupima u korekcijama.

treba imati i nepresušne izvore financiranja za svaki dalnji dokup

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ma mene muci sto svi sad ocekuju tradicionalni bull run, koji pocinje u prvim danima sijecnja i traje do izlaska godisnjih FI. Sad mi je malo glupo igrat na to, ako svi misle da ce tako biti. [lol]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Da ima pravde na ovom svijetu trebalo bi biti ‘Buy on weakness, sell on strength’… ali kako su se opica i robinjo lepe istovarili penzionerstvu, sumnjam da će itko više imat friške love za spašavat burzu u sljedećem valu korekcije [smiley]

Mirovinci imaju stalan dotok love month by month – dakle ako si u “dobrim” dionicama gdje su i oni trebalo bi biti nesto stabilnije.

skype - ivek1234

evo da i ja smirim možebitne probavne smetnje izazvane slučajnim probuđivanjem ove teme nema korekcije još barem dvije godine! [cool]

ajde, druže Medonja…tko te ne zna još bi te proglasio za drukera[wink]

Ma mene muci sto svi sad ocekuju tradicionalni bull run, koji pocinje u prvim danima sijecnja i traje do izlaska godisnjih FI. Sad mi je malo glupo igrat na to, ako svi misle da ce tako biti. [lol]

to i mene muči. što ako je i s tom tradicijom gotovo[cry]

deimos:

Dobro, a sad ozbiljno. Oce ovi mirovinci stat lupat sa ovom godinom, ili ce nastavit i u sljedecoj? Mislim, bonuse ce si nabit. Da preforumuliram: sell or hold?

Hold. Cekaj Kosovo pa BUY…. Doduse nisam siguran koliko ce nas to spustiti ali da ce nas spustiti gotovo sam siguran.

Mislim bas suprotno kada se rijesi kosovo mi idemo dolje a susjedi gore

SAM PROTIV SVIH

Jednostavno fondovi su malo u banani sa likvidnoscu. Dosta love im je isparilo u proteklim mjesecima. Neki se cuvaj za “posljednji tango u Parizu” i tu ce krenuti kako bi mogli pokazati dobre prinose u prvom kvartalu i privuci investitore. Ako nas Kosovo ne zavalja jako biti ce OK. Pogledaj malo fondovske kvartale kroz godine. S druge strane kada u prvom kvartalu dosegnu odredjenu razinu godina je laksa. Kaj ja znam, meni se cini da ne bude li nekih vecih zaje.. kod nas i oko nas da ce to polako gore do svibnja.

skype - ivek1234

ivek123:

febo: ” ja cu osobno nastojati češće primjenjivati buy-sell-buy again taktiku. ” Ja sam naprotiv odlucio ulaziti dugorocno i prelazim u buy&hold maratonce sa dokupima u korekcijama.

treba imati i nepresušne izvore financiranja za svaki dalnji dokup

Tocno! [cool]

skype - ivek1234

Mislim bas suprotno kada se rijesi kosovo mi idemo dolje a susjedi gore

I to ima logike.

skype - ivek1234

skužio sam te Ivek, ti si fond manager u obveznom mirovinskom fondu. protiv si uvođenja poreza na kapitalne zarade ali si za povećanje doprinosa obveznog mirovinskog osiguranja[wink][proud]

Asko, 29.12.2007. u 00:28
evo da i ja smirim možebitne probavne smetnje izazvane slučajnim probuđivanjem ove teme

nema korekcije još barem dvije godine! cool

Baš mi je dobro leglo na želudac….imaš recept od toga?…[wink][smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

skužio sam te Ivek, ti si fond manager u obveznom mirovinskom fondu. protiv si uvođenja poreza na kapitalne zarade ali si za povećanje doprinosa obveznog mirovinskog osiguranja[wink][proud]

Da bar jesam. Vec bi nasao nacina da “zamracim” ponesto. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

New Report

Close