Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo covjek sve dobro objasnio…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Moji prioriteti su prodaj sto prije. Ne volim puno drzat ove balone… [lol] A opet, nije ljepo kad prodas, a u 3 sljedeca dana ode 15% gore.

nije lijepo, i ja sam se jako puno živcirao oko toga, ali više neću. oprečna no i ista stvar jest kada na krilima uzleta tržišta kupiš na ATH (što mi se isto znalo događati), nakon toga cijena padne daleko ispod pa opet čekaš nekoliko mjeseci da dođeš na svoje. i u jednom i u drugom slučaju imaš oportunitete, u stvari uvijek ih imaš. trebalo mi je dosta vremena da se prestanem živcirati oko toga i nastojim prilagoditi uvijetima na tržištu ili iste prilagoditi sebi. sve drugo zvuči poput one djevičanske : ..”pazi, tako da ostanem nevina“.

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Opet ste poceli zazivati korekciju,eto da vam odmah kazem vratite se na ovu temu tamo negdje kada proljece zavrsi.

SAM PROTIV SVIH

ajme kakvi pesimisti. cekajte da se tenkista pojavi pa ce te vidjeti da nema ni b od balona. [cool]

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Koji pesimisti?

Opet ste poceli zazivati korekciju,eto da vam odmah kazem vratite se na ovu temu tamo negdje kada proljece zavrsi.

Ma ne zazivamo korekciju, samo se pokusavamo sakrit od onih “up, up” i “sad ce to na 10.000”. Pa biramo teme koje takvi sa strahom zaobilaze.

RealBear:

@leon
swpr
ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ?

U ovo vrijeme se vjerojatno brije…[smiley][wink][lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

mi se, zapravo samo družimo u ove kasne sate, tema korekcija odabrana je pukim slučajem. mogla je diskusija bit i na temi komentari trgovanja što se mene tiče. oprostite svi koji dobijete čir na želucu čim se ova tema pojavi među top ten.[wink][yawn]

Dobro, a sad ozbiljno. Oce ovi mirovinci stat lupat sa ovom godinom, ili ce nastavit i u sljedecoj? Mislim, bonuse ce si nabit. Da preforumuliram: sell or hold?

Hold. Cekaj Kosovo pa BUY…. Doduse nisam siguran koliko ce nas to spustiti ali da ce nas spustiti gotovo sam siguran.

skype - ivek1234

deimos: ” Dobro, a sad ozbiljno. Oce ovi mirovinci stat lupat sa ovom godinom, ili ce nastavit i u sljedecoj? Mislim, bonuse ce si nabit. Da preforumuliram: sell or hold? ” Hold. Cekaj Kosovo pa BUY…. Doduse nisam siguran koliko ce nas to spustiti ali da ce nas spustiti gotovo sam siguran.

hoće, nažalost, svaka veća p..darija u regiji (ili regionu) će nas spustit. to je sasvim sigurno.[sad]

ja cu osobno nastojati češće primjenjivati buy-sell-buy again taktiku.

Ja sam naprotiv odlucio ulaziti dugorocno i prelazim u buy&hold maratonce sa dokupima u korekcijama.

skype - ivek1234

evo da i ja smirim možebitne probavne smetnje izazvane slučajnim probuđivanjem ove teme

nema korekcije još barem dvije godine! [cool]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

New Report

Close