Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
đe me nađe febo, od korekcije su mi milije jedino seksualne perverzije četveronožaca teških tonu i više [wink]
@leon swpr
ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ?
Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju
jel jako brkata ?[lol]
Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju
Asko: ” RealBear: ” @leon swpr ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ? ” U ovo vrijeme se vjerojatno brije…[smiley][wink][lol] ” E,izvrsno evo Febi još žileta u zbirku…[proud]
…osim ako se ne brije brijačim aparatom[wink]
I m a g i n a t i o n * a t * w o r k
He, he, vidim tulum na ovoj temi. Meni se djete zrigalo po fotelji neki dan, jos uvijek smrdi, pa vrijeme provodim za kompjuterom. A sto vas pere? [tongue]
"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."
jel jako brkata ?[lol]
Ovisi o danu u tjednu…[lol] [smiley]
Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!
Asko,
RealBear: ” jel jako brkata ?[lol] ” Ovisi o danu u tjednu…[lol] [smiley]
kakvi, ima fine njegovane brčiće[lol]
He, he, vidim tulum na ovoj temi. Meni se djete zrigalo po fotelji neki dan, jos uvijek smrdi, pa vrijeme provodim za kompjuterom. A sto vas pere? [tongue]
mene ništa ne pere s obzirom da mi je pukla vodovodna cijev u zgradi a nemam vode tako da sam prisiljen
pit vatrenu vodu a za ostale ne znam[lol]
febo,
Asko: ” RealBear: ” jel jako brkata ?[lol] ” Ovisi o danu u tjednu…[lol] [smiley] ” kakvi, ima fine njegovane brčiće[lol]
Ma dajte koristi vrući vosak…da vidim vas kako bi to izdržali…[shocked]