Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

đe me nađe febo, od korekcije su mi milije jedino seksualne perverzije četveronožaca teških tonu i više [wink]

@leon
swpr
ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ?

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

@leon
swpr
ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ?

U ovo vrijeme se vjerojatno brije…[smiley][wink][lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

jel jako brkata ?[lol]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

RealBear: ” @leon swpr ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ? ” U ovo vrijeme se vjerojatno brije…[smiley][wink][lol]

E,izvrsno evo Febi još žileta u zbirku…[proud]

RealBear: ” @leon swpr ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ? ” U ovo vrijeme se vjerojatno brije…[smiley][wink][lol]

Sada mi fali onaj zeleni smiley sa Centra.
Dobra, dobra.

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Asko: ” RealBear: ” @leon swpr ako će ivana pisati tamo onda budem, gdje je ona, što ne piše ? ” U ovo vrijeme se vjerojatno brije…[smiley][wink][lol] ” E,izvrsno evo Febi još žileta u zbirku…[proud]

…osim ako se ne brije brijačim aparatom[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Sumnjam ona je starinska…[cool]

He, he, vidim tulum na ovoj temi. Meni se djete zrigalo po fotelji neki dan, jos uvijek smrdi, pa vrijeme provodim za kompjuterom. A sto vas pere? [tongue]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

jel jako brkata ?[lol]

Ovisi o danu u tjednu…[lol] [smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

RealBear: ” jel jako brkata ?[lol] ” Ovisi o danu u tjednu…[lol] [smiley]

kakvi, ima fine njegovane brčiće[lol]

He, he, vidim tulum na ovoj temi. Meni se djete zrigalo po fotelji neki dan, jos uvijek smrdi, pa vrijeme provodim za kompjuterom. A sto vas pere? [tongue]

mene ništa ne pere s obzirom da mi je pukla vodovodna cijev u zgradi a nemam vode tako da sam prisiljen
pit vatrenu vodu a za ostale ne znam[lol]

Asko: ” RealBear: ” jel jako brkata ?[lol] ” Ovisi o danu u tjednu…[lol] [smiley] ” kakvi, ima fine njegovane brčiće[lol]

Ma dajte koristi vrući vosak…da vidim vas kako bi to izdržali…[shocked]

New Report

Close