Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

RealBear:

hihihihi febo, febo ne zovi vragove [tongue]

nisam zvao vragove, ali eto nam Aska.[wink]

Štajeee, sam vam falio…? [thumbsup][smiley][wink]

Čuo sam da će početi moderirati sve ove koji imaju preko 3.000 postova, pa sam malo usporio…[tongue]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

RealBear: ” Ma jedna stvar me muči već neko vrijemo, jel ovo rođak od našeg dragog Tomislava [wink] Vaš link ” Ovo ja frendovima pricam vec skoro 2 godine pa su mi govorili da sam budala. Koja smo tek mi baloncina od cijena nekretnina bolje da ne pricamo.

tišu, tišu… puno se teže iz nekretnina iskrcat nego iz dionica [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

hi-hi…žena otišla mami, povela i djecu, ekipa otkazala partiju bele petkom i eto te ponovo tu.[thumbsup][wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

sad bi bilo dobro da se pojavi i Bare[smiley]
pa da napravimo tulum na forumu.

hi-hi…žena otišla mami, povela i djecu, ekipa otkazala partiju bele petkom i eto te ponovo tu.[thumbsup][wink]

Ovdje si barem pod kontrolom…[wink]

šta trebam napravit da suntzu osvane na poslovnom ? [smiley]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

febo: ” hi-hi…žena otišla mami, povela i djecu, ekipa otkazala partiju bele petkom i eto te ponovo tu.[thumbsup][wink] ” Ovdje si barem pod kontrolom…[wink]

tko? ja ili on?[rolleyes]

šta trebam napravit da suntzu osvane na poslovnom ? [smiley]

Svladati umijeće ratovanja?…[smiley]

RealBear: ” šta trebam napravit da suntzu osvane na poslovnom ? [smiley] ” Svladati umijeće ratovanja?…[smiley]

hehehhe, dobra [thumbsup]

di ste ekipo, nije valjda da se gleda TV?[huh]
ajde medonja, povedi jednu raspravu o seksualnim devijacijama u dojenčadi domaćeg nosoroga.[thumbsup]

RealBear: ” šta trebam napravit da suntzu osvane na poslovnom ? [smiley] ” Svladati umijeće ratovanja?…[smiley]

Otvoriti temu ‘Navlacenja (nagovaranja) i odvlacenja (odgovaranja) by Sun-cu’???[lol] [lol] [lol]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Otvoriti temu ‘Navlacenja (nagovaranja) i odvlacenja (odgovaranja) by Sun-cu’???[lol] [lol] [lol]

A može i “Sun-tzu ne sviraj kur-tzu”…[smiley][smiley][smiley]

New Report

Close