Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

FYI zaba i pbz drže 75 % bankarskog i financijskog tržišta u RH:

Blizu ali nije…prve 4 banke drže 85%…ali si blizu…[wink]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Meni je najdraže kad napišem dvi kartice teksta za vrijeme korekcije a onda me tenkista 3 stranice poslije citira i doda ‘ne lupetaj’… a ja u sebi kažem ‘to care’ [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Meni je najdraže kad napišem dvi kartice teksta za vrijeme korekcije a onda me tenkista 3 stranice poslije citira i doda ‘ne lupetaj’… a ja u sebi kažem ‘to care’ [wink]

Pusti ti tenkistu dobar je on. Kad vidim da on nekaj kupuje meni je to odmah signal za sell [smiley]. Zna pogoditi kupnju kad ne treba kao nitko. NHF tenkista [thumbsup]

Ma jedna stvar me muči već neko vrijemo, jel ovo rođak od našeg dragog Tomislava [wink]

Vaš link

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

Negdje sam pročitao…tenkista je bog…

Nikako da shvatim tu izjavu…anybody help?…[smiley][smiley][smiley]

Ovu temu ste vratili iz naftalina?
I stavili Ivanu na muku?
Znam da se sada pitate što sam htio time reći. Negdje je napisala da nema straha od korekcije jer je kao i tema “korekcija” pala u zaborav.[cool]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Ma jedna stvar me muči već neko vrijemo, jel ovo rođak od našeg dragog Tomislava [wink]

Vaš link

Teško, Tomica je magistar…riskantni nebugar…[smiley][smiley][smiley]

Vaš link

Ovo ja frendovima pricam vec skoro 2 godine pa su mi govorili da sam budala. Koja smo tek mi baloncina od cijena nekretnina bolje da ne pricamo.

hihihihi febo, febo ne zovi vragove [tongue]

nisam zvao vragove, ali eto nam Aska.[wink]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

nisam zvao vragove, ali eto nam Aska.[wink]

Tko traži kiselo, dobi slatko…
[tongue]

Teško, Tomica je magistar…riskantni nebugar…[smiley][smiley][smiley]

Meni se učinilo da su u istu školu išli… danas je Tomek opet pobjesnio što burza raste a HT ništa [smiley]

Meni se učinilo da su u istu školu išli… danas je Tomek opet pobjesnio što burza raste a HT ništa [smiley]

Tko bi rekao za jednom klasnog komentatora da izgubi tako živce…
[smiley][smiley][smiley]

New Report

Close