Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

tenkista: ” Plašeći se inflacije sam i stavio sav novac u dionice. Ako ide sve gore, idu i dionice. najgore je imati u tom slučaju keša. ” Zaista zanimljiv način zaštite od rizika inflacije…. Kao da si janje uzeo lisici i da je čoporu vukova na čuvanje…[smiley][smiley][smiley]

Ma to ti je poskupilo kruh, mlijeko, jaja i dionica CRAL-a.
Onda sutra, poskupio jogurt i dionica OPTE-R-A..

[thumbsup]

da se dogovore sa ZERP-om

što to neka agencija? [rolleyes]

Mislim da su naši fondovi dogovorno među sobom rušili cijene dionica i jeftino uništavali male dioničare . No međutim čini se da su pretjerali i da je situacija izmakla kontroli. Sada već fondovi ruše fondovima i tako u krug a oporavka nema. Stvarno ih vode inteligentni Fond Menađeri po teoriji koju su naučili iz knjiga ,a o teoriji pojma nemaju. Još samo fali krah burze u Hrvata pa da krenemo u neke druge grane recimo nekretnine manji stres i sigurnija zarada.[censored][censored][censored]

oprosti[embarass]

tenkista:

Plašeći se inflacije sam i stavio sav novac u dionice. Ako ide sve gore, idu i dionice. najgore je imati u tom slučaju keša.

Zaista zanimljiv način zaštite od rizika inflacije….

Kao da si janje uzeo lisici i da je čoporu vukova na čuvanje…[smiley][smiley][smiley]

Svaka firma ili nešto proizvodi ili se bavi uslugama. Pošto će to sve poskupjeti, poskupjet će i dionica.
Sasvim logično. Neke manje, neke više a tako je bilo i dosad. Evo, poskupjelo brašno i kruh i Mlinar i Žitnjak skočili.
Prigovor nije prihvaćen.

Evo čuli me dečki iz HP, skužili da će poskupjeti novine i pustili dionicu s lanca. Zasad.

pusti tenkista, neki bi jako htjeli biti pametni pa pametuju, piči svoje, ne obaziri se, to traje već pet godina, uvijek ista priča[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dobro, pustimo sad na stranu sto je vise-manje dokazano da veca inflacija lose utjece na burzu, ali nema veze… Treba se nadat.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

objasni to tenkisti, viš da su njemu dionice najsigurnije utočište u vrijeme inflacije! [rolleyes]

Dobro, pustimo sad na stranu sto je vise-manje dokazano da veca inflacija lose utjece na burzu, ali nema veze… Treba se nadat.

Kratkoročno prijatelju, možda nekih mjesec dana. A sad za tebe je valjda kratkoročno 5 minuta.

Mislim da su naši fondovi dogovorno među sobom rušili cijene dionica i jeftino uništavali male dioničare . No međutim čini se da su pretjerali i da je situacija izmakla kontroli. Sada već fondovi ruše fondovima i tako u krug a oporavka nema. Stvarno ih vode inteligentni Fond Menađeri po teoriji koju su naučili iz knjiga ,a o teoriji pojma nemaju. Još samo fali krah burze u Hrvata pa da krenemo u neke druge grane recimo nekretnine manji stres i sigurnija zarada.[censored][censored][censored]

ma nebi to fondovi nikad napravili [bye]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

tenkista: ” Plašeći se inflacije sam i stavio sav novac u dionice. Ako ide sve gore, idu i dionice. najgore je imati u tom slučaju keša. ” Zaista zanimljiv način zaštite od rizika inflacije…. Kao da si janje uzeo lisici i da je čoporu vukova na čuvanje…[smiley][smiley][smiley]

[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Joj kad se sjetim osamdesetih i početka devedesetih, najgore su prolazili oni koji su marke imali u rukama a najbolje firme kojima bi se plaćalo sa zakašnjenjem [wink]

Kupujem samo onda kad u ljekarnama nestane probiotika, normabela i pelena za inkontinenciju

New Report

Close