Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sada kada imamo skoro gotovo oko vlade više nema korekcije, hahahaha[tongue][tongue][tongue][tongue]

Nije teško naći novi razlog za korekciju…Pa KOsovo,pa Bosna,pa Amerika,pa ovo,pa ono….

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Slažem se da ćemo jedno vrijeme biti mirni, ali opet ponavljam da treba biti oprezan. Ne izlagati se cijelim portfeljem, a pogotovo ne margin kreditima. Nikad se ne zna.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Nije teško naći novi razlog za korekciju…Pa KOsovo,pa Bosna,pa Amerika,pa ovo,pa ono….

ma ne ti si pesimista, sada kad je vlada na vidiku sve je u ovoj državi riješeni, samo što im možemo staviti soli na rep[cool]

dan je pametniji od noći

A di je još ZERP.
Ovi će ga kao proglasit,pa će ovi kao vršit pritiske,pa će ovi kao prolongirat pregovore,pa će kao fondovi u bježaniju…
Što bi reko Stefanovski ‘sve je kao kakao’.[shocked]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

evo odgoda odluke o kosovu i korekcije do proljeća

http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/2972732/index.do;jsessionid=60CEDB75F8A74292F22CCB87D93F6189.2

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ako sve i prođe ‘glatko’ tada će reći da je razlog za korekciju taj što je Jessica Alba trudna [proud]

A to što je Ike Turner capiknuo? Sad dok Tina stavi na prodaju sve njegove dionice, srušit će cijene bolje od Hypoja, poštara i fime sve zajedno.

Povoljna vijest i mi opet tonemo?
Očito oni koji su mislili uložiti već su uložili, a rasta nema dok fondovi ne odluče? Možda se rast dogodi već danas, a možda i iza NG?
A možda čak ni tad ako su imali pristojnu navalu na izvlačenje sredstava za praznike, pa ako su još sudjelovali u IPO-u? Mislim da ne treba posebno ponavljati da se dioničkim fondovima ovom korekcijom kesa dobro stanjila. Za one koji ne znaju ukupna imovina u nedavnoj korekciji se smanjila za 22,5%.[cry]
Kakav će im biti prosinac?

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

a kakva će bit sljedeća godina kad inflacija zakuca na vrata, a ljudima ponestane penez! [thumbsup]

a kakva će bit sljedeća godina kad inflacija zakuca na vrata, a ljudima ponestane penez! [thumbsup]

Plašeći se inflacije sam i stavio sav novac u dionice. Ako ide sve gore, idu i dionice. najgore je imati u tom slučaju keša.

1. u socijalizmu nisi stan (ili bilo što drugo) dobio besplatno, nego su svi radnici/djelatnici/zaposlenici/kako ti drago izdvajali u stambene fondove svojih poduzeća i pomicali se na famoznim listama i onda (eventualno) došli dovoljno visoko da stan i dobiju. 2. nabroji sve slobodno… 3. vlasništvo NIJE bilo državno… bilo je društveno.

ad 1. da, i to je bila pljacka, jer su taj novac placali kako kazes SVI, dakle i svi oni koji su si sami kupili stan, a ti naravno nisu mogli dobiti jos jedan. i njihovim novcem kupovani su stanovi onima koji su cekali da im drzava (ili “drustvo”) da.

ad 2. to “drustvo” a ne “drzava” je bila floskula. de facto je bilo isto. nisu radnici bas osnivali tvornice nego su dobili pravo donosenja odluka o poslovanju, ali su na celnim pozicijama bili ljudi koji su bili clanovi partije i provodili ono sto kaze partija.

Plašeći se inflacije sam i stavio sav novac u dionice. Ako ide sve gore, idu i dionice. najgore je imati u tom slučaju keša.

Zaista zanimljiv način zaštite od rizika inflacije….

Kao da si janje uzeo lisici i da je čoporu vukova na čuvanje…[smiley][smiley][smiley]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

evo odgoda odluke o kosovu i korekcije do proljeća http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/2972732/index.do;jsessionid=60CEDB75F8A74292F22CCB87D93F6189.2

Još treba pričekati što danas neformalno dogovore sa ZERP-om[cool]

New Report

Close