kao vječni i možda i pretjerani optimist mi to nikako ne paše što kaže, ali i sam sa sve bliže sličnom razmišljanju…
Wunderkind, malo ti je samo jedan dio rečenice u kontradikciji s drugim dijelom rečenice !
[thumbsup]
Ja ne vidim kontradikciju…
kontradikcijom se isto treba znat služit, no vrlo je moguće da neki je ne shvate ili ne protumače dobro!
I to je vrlo moguće kolega, no manja je vjerojatnost (gotovo ravna nuli ako ne i nula) da onaj ko ju skuži da ju nemre rastumačiti…..[thumbsup]
Ja ne vidim kontradikciju…
A ja i wunderkind je vidimo, on je čak rekao da se i njome treba znati služiti….pa kak je ne vidiš deimos, daj malo bolje to proštudiraj tu rečenicu ![thumbsup]
optimizam je relativan pojam… U jednom trenutku optimist misli da ce crobex na 6.000, a pesimist na 4,500. U sljedecem, pesimist misli da ce na 2.000, a optimist na 3.000 [tongue]
Kolega duboko ste me razočarali!!!
Kako možete tvrditi da burza u slijedećoj godini neće rasti 30%. Kad opali inflacija burza će rasti barem duplo toliko.
Vaš link
Još kad moji selakov i poloprivrednikov izmuzu 6 milijardi godišnje. Pa kad sindikati počnu tražit povišice.
Pa kad crveni vrazi i nedržavotvorni novinari krenu potpaljivat vatru kako vlada mora nešto učiniti da zaštiti pučanstvo… [wink]
optimizam je relativan pojam… U jednom trenutku optimist misli da ce crobex na 6.000, a pesimist na 4,500. U sljedecem, pesimist misli da ce na 2.000, a optimist na 3.000
Ma nemaš žicu jednostavno, mislim na ono vječni je optimist, a kao počeo je sve više razmišljat da više nije…..[thumbsup]
optimizam je relativan pojam… U jednom trenutku optimist misli da ce crobex na 6.000, a pesimist na 4,500. U sljedecem, pesimist misli da ce na 2.000, a optimist na 3.000
Ma nemaš žicu jednostavno, mislim na ono vječni je optimist, a kao počeo je sve više razmišljat da više nije…..[thumbsup]
Pa nije prestao biti optimist, samo vise ne vjeruje u rast od 150%. I dalje je optimist, ali vidi stagnaciju. Pesimist vidi nesto puno gore. [bye] EOT
@ realbear
I mene “ždere” ta državna potrošnja. Pa i sam znam da u svom kućanstvu ne mogu trošiti više nego što zaradim, ali naša država se ponaša kao pijani milijarder. Za sve ima novca samo kako bi se osvojilo vlast.
Kako isfinancirati sve veći budžet? Povećanjem prihoda, smanjenjem potrošnje ili zaduživanjem?
Izgleda da nas čeka ovo zadnje.
Do sada je pomogla i prodaja obiteljskog srebra. Točnije rečeno firmi koje je država jednostavno podržavila i koja je bila zapravo najveća otimačina u Hrvatskoj od strane režima da bi ih poslije na razno razne načine prodavala.
Točnije rečeno firmi koje je država jednostavno podržavila i koja je bila zapravo najveća otimačina u Hrvatskoj od strane režima da bi ih poslije na razno razne načine prodavala.
O čemu pričaš, pa u socijalizmu si sve dobio besplatno, od stana koji ti je firma dala kad si došo na red na listi….da ne nabrajam sve, pa sve je i bilo državno……a kaj bi ti, da ti je 1990 neko poklanjo firme i stanove, pa stanovi i jesu poklanjani, ak si bio pametan mogo si ga otkupit po 10 puta manjoj vrijednosti, ne kužim te čovjeće….
Točnije rečeno firmi koje je država jednostavno podržavila
Sad mi još samo moraš objasniti kak je država mogla podržavit ono kaj je i bilo državno, e ak mi to objasniš ![thumbsup]
Pa nije prestao biti optimist, samo vise ne vjeruje u rast od 150%. I dalje je optimist, ali vidi stagnaciju. Pesimist vidi nesto puno gore. [bye] EOT
reci ti nama kako je ententinis, ako ga vidiš pozdravi ga, ops[thumbsup]