Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

opr piše sasvim realno i argumentirano ma kako vama to grozno zvučalo…

kao vječni i možda i pretjerani optimist mi to nikako ne paše što kaže, ali i sam sa sve bliže sličnom razmišljanju…

Luki 007

Koliko ce po tvom misljenju rasti Crobex u 2008. i zasto?

točno šta ti znači porast crobexa od 100% ako si u dionici koja napravi 15% i obrnuto.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

kao vječni i možda i pretjerani optimist mi to nikako ne paše što kaže, ali i sam sa sve bliže sličnom razmišljanju…

A ja sam mislio da si već sve kupio što si namjeravao wunderkind, a ti ga i dalje drukaš na korekciju, ajde uspori malo ima nas koji smo već sve kupili kaj smo mislili i sad već jedva čekamo 3 mjesec 2008 da nam to kaj smo kupili ode bar 30 posto gore….[thumbsup], ma koliki god mi pesimisti bili i nadali se da nam to kaj smo kupili neće porast bar tih 30 posto…..[thumbsup]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Iduće godine ulazimo u NATO, a i ulazak u EU nam je pred vratima. Dobar dio većih firmi koje kotiraju na burzi posluje sve bolje. Za 20 dana započinje nova 2008. godina koja će u siječnju i veljači uobičajeno donijeti snažan rast tržišta tako da je bolje iskoristiti ovo vrijeme “neizvjesnosti” oko formiranja vlade za šoping po diskontu, nego za nepotrebna dramatiziranja po forumu.[cool]

Ignore: KressoM, delux

Luki 007 Koliko ce po tvom misljenju rasti Crobex u 2008. i zasto? Neznam u postocima,

Je li znas opisno? Vise, manje…

ali je logično da bude veći nego na početku godine

Zasto je logicno? Cijene dionica mogu i padati, znas.

bitnije mi je od rasta crobexa da ja uspijem dignut svojih 100 posto….

Ako Crobex padne 20% tesko da ces napraviti 100%

Ako se stabilizira situacija u Srbiji dobar dio kapitala će otići tamo, a vi koji čekate rast crobexa od 30% ćete se načekati.[tongue]
Ako ne ode značiti će da su počela sranja i opet će to i naša burza osjetiti.
Znači popušili ste kako god okrene.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

A ja sam mislio da si već sve kupio što si namjeravao wunderkind, a ti ga i dalje drukaš na korekciju, ajde uspori malo ima nas koji smo već sve kupili kaj smo mislili i sad već jedva čekamo 3 mjesec 2008 da nam to kaj smo kupili ode bar 30 posto gore….[thumbsup], ma koliki god mi pesimisti bili i nadali se da nam to kaj smo kupili neće porast bar tih 30 posto…..[thumbsup]

kupio sam ja kupio drugar…

moja mišljenja veze nemaju s time dal će nešto rast il padat kako ni ničija druga…

Ako Crobex padne 20% tesko da ces napraviti 100%

Ako se moglo 2007 od 1.5. do npr. 1.9. tj. u tzv. vrijeme korekcije stvorit npr. 60 %, bude li 2008 ko i ova ne sumnjam da će se moć……a crobex nek šiba svojim putem koji mu je određen, vjerujem da će rast ko i ove godine, ne vidim niti jedan razlog da tako ne bude….[thumbsup]

Iduće godine ulazimo u NATO, a i ulazak u EU nam je pred vratima. Dobar dio većih firmi koje kotiraju na burzi posluje sve bolje. Za 20 dana započinje nova 2008. godina koja će u siječnju i veljači uobičajeno donijeti snažan rast tržišta tako da je bolje iskoristiti ovo vrijeme “neizvjesnosti” oko formiranja vlade za šoping po diskontu, nego za nepotrebna dramatiziranja po forumu.[cool]

potpisujem[thumbsup]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Wunderkind, malo ti je samo jedan dio rečenice u kontradikciji s drugim dijelom rečenice !

[thumbsup]

pravo mrtvilo na trgovanju

kontradikcijom se isto treba znat služit, no vrlo je moguće da neki je ne shvate ili ne protumače dobro! [wink]

New Report

Close