Zar mislite da je Srbija uopce vojnicki/tehcnicki za to spremna? Da ne govorim o ostalim elementima vojne podrske…
Da nisu vojno spremni ali da su dovoljno ludi to se lijepo vidjelo na primjeru Hrvatske od prije 15 godina, a da ne pričamo kolko su radikali tamo jaki tak da s njima nikad neznaš na kaj su sve spremni, ali da će lokalnih sukoba biti u slučaju proglašenja neovisnosti to je sigurno a hoće li to eskalirati u rat to ćemo tek vidjeti…..
Opet će se Hrvati sagnuti i kazati: ” Da gospodaru!”, kao i nebrojeno puta u povijesti. Naravno da neće biti ništa od ZERP-a (bar što se tiče slovenaca i talijana).
Evo usput se i spominje kupovina novih aviona (700mil Eura) zbog ulaska u NATO i sve drugo. Mi (HRVATINE) nismo ništa drugo nego obični vazali koji još uvijek živimo u vremenu Franje Tahija.
ma jasno ovome se nema što dodati, sve točno i sve rečeno!
nažalost![undecid]
Slijedeća godina, po mom sudu, neće biti sjajna za ulagače na hrv. burzu. Optimizam je načet. Neki fondovi imaju čak i negativan prinos od osnivanja i normalno je da udjelničari povuku udjele iz takvog fonda.
Pitate li se kako bi mogla odjeknuti takva vijest da je neki fond propao jer su udjelničari povukli udjele? Na zapadu je to normalno, ali za naše ulagače navikle na visoke prinose ta vijest bi odjeknula poput bombe.
Jednostavno je predugo trajalo horizontalno šetanje Crobexa oko 5000 i nestrpljiviji udjelničari razmišljaju o povlačenju sredstava i ulaganje u druge stvari. Lako je moguće da bi slijedeća godina mogla završiti sa manjom vrijednošću crobexa od one na početku.
Kosovo će proći uz malo galame i u miru.
Previše natoa i stranog kapitala u srbiji da bi to dopustili.
Zerp,treba napumpati atmosferu da bi evropa odbila pa da
Friščić i ini mogu skupo naplatiti odustajanje od zahtjeva.
To je moje mišljenje…
Lako je moguće da bi slijedeća godina mogla završiti sa manjom vrijednošću crobexa od one na početku.
Vjerojatnost da se to dogodi je ista vjerojatnosti da ja dobijem na lotu 100 milijuna eura ![thumbsup]
jao, pa što svi piju, ja ne bih maknuo 0,00 promila, ovo je stvarno previše
Zar mislite da je Srbija uopce vojnicki/tehcnicki za to spremna? Da ne govorim o ostalim elementima vojne podrske… Da nisu vojno spremni ali da su dovoljno ludi to se lijepo vidjelo na primjeru Hrvatske od prije 15 godina, a da ne pričamo kolko su radikali tamo jaki tak da s njima nikad neznaš na kaj su sve spremni, ali da će lokalnih sukoba biti u slučaju proglašenja neovisnosti to je sigurno a hoće li to eskalirati u rat to ćemo tek vidjeti…..
mogu ono bit ludi koliko hoce dobit ce po tamburi, nove sankcije i to je to..svatko je lud dok ne osjeti tvrdo, kad naide na tvrđe od sebe onda se jako brzo unormali!!
Čini mi se da sam vas razbudio?[proud]
Lako je moguće da bi slijedeća godina mogla završiti sa manjom vrijednošću crobexa od one na početku.
Vjerojatnost da se to dogodi je ista vjerojatnosti da ja dobijem na lotu 100 milijuna eura ![thumbsup]
Ali pod uvjetom da je Jackpot 10 000 000 € [proud]
Čini mi se da sam vas razbudio?[proud]
s takvim glupostima nikog nisi razbudio, nego sad ljudi znaju kako su ozbiljni tvoji postovi[censored][bye]
Luki 007
Koliko ce po tvom misljenju rasti Crobex u 2008. i zasto?
Neznam u postocima, nemam čarobnu kuglu ali je logično da bude veći nego na početku godine, osim toga bitnije mi je od rasta crobexa da ja uspijem dignut svojih 100 posto…..[thumbsup]