Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega Vama taj avatar ne pristaje. ipak ste real-optimist.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

ja na znam kome je palo na pamet prodati ista u ovoj korekciji.. svima njima treba cestitati na njihovom altruizmu

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

bilo je dosta margin call-ova ,službenica u banci mi je pokazala cijelu hrpu

Korekciju, ono najteže, smo preživjeli. Tko ne vjeruje nek i dalje bude u kešu.

Kad ovako nešto čuješ od “mede” onda mora da je stvarno kraj [smiley2] pozdrav

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

Znači u ponedjeljak navaliti na kupnju jel sve se vraća na stare pozicije.

ja na znam kome je palo na pamet prodati ista u ovoj korekciji.. svima njima treba cestitati na njihovom altruizmu

Mozda su neki prodali jeftino da bi kupili isto (ili neke druge) jos jeftinije.
Ja osobno nisam bio medju takvima, ali ih je bilo dosta, cak i iskusnijih dionicara.
[smiley8][smiley8][smiley8]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Drago mi je to čuti od jednog iskusnog medvjeda poput vas.

Moram priznati da su me proročanstva Real Medvjeda i ostalih krznaša na temi medvjeđi brlog ozbiljno zabrinula. I ja sam uvjerenja da je najgore iza nas. [smiley2]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

ako ko ima skype i želi se pridružit orgijama i uzajamnoj pomoći žrtvama korekcije nek se javi na pm! [smiley2][smiley2][smiley2]

Mogao bih se složiti s Vama poštovani kolega. Još samo da prođe ova neizvjesnost oko izbora i na konju smo! [smiley2]

super24: ” ja na znam kome je palo na pamet prodati ista u ovoj korekciji.. svima njima treba cestitati na njihovom altruizmu ” Mozda su neki prodali jeftino da bi kupili isto (ili neke druge) jos jeftinije. Ja osobno nisam bio medju takvima, ali ih je bilo dosta, cak i iskusnijih dionicara. [smiley8][smiley8][smiley8]

Ja sam bio jedan od njih! Morao sam prodati jednu dionicu vrlo povoljno jer su se stvorile prilike koje se ne propuštaju! Pošto sam u dionici koju sam prodao bio u plusu 25% nije mi žao. Dapače, guštam jer sam na kupljenoj dionici već u plusu 19%.

ako ko ima skype i želi se pridružit orgijama i uzajamnoj pomoći žrtvama korekcije nek se javi na pm! [smiley2][smiley2][smiley2]

Kolega, pridružujem se samo ovom prvom djelu: ORGIJAMA [smiley2][smiley2][smiley2]

La vita e bella!

mreich:

Moram priznati da su me proročanstva Real Medvjeda i ostalih krznaša na temi medvjeđi brlog ozbiljno zabrinula. I ja sam uvjerenja da je najgore iza nas. [smiley2]

Nismo ni blizu oporavku. Zar ste zaboravili dionice HTea radnicima ( 5 miljuna komada ), 628.000 komada dionica Ine radnicima, razno-razne IPOe i dokapitalizacije, prodaju udjela iz Fonda branitelja ( Ina i HT ) koja kreće od 01.04. i sve ostalo.

Nema to sve tko kupiti ni uz najbolju volju, no to ja samo moje međvjeđe mišljenje, vi samo udrite po svome[smiley2][smiley2][smiley2]

Ja očekujem IGH na 6k, Inu na 2k, Ulpl na 2k, Thnk na 6k, Ledo na 6k, Ingr na 38k, Lkpc na 3k itd da vam sad ne nabrajam. I to u roku od šest mjeseci od danas.

Kuna po kuna do milijuna

Još malo optimizma:

Vaš link

evogaopet:

mreich:

Nismo ni blizu oporavku. Zar ste zaboravili dionice HTea radnicima ( 5 miljuna komada ), 628.000 komada dionica Ine radnicima, razno-razne IPOe i dokapitalizacije, prodaju udjela iz Fonda branitelja ( Ina i HT ) koja kreće od 01.04. i sve ostalo.

Nema to sve tko kupiti ni uz najbolju volju, no to ja samo moje međvjeđe mišljenje, vi samo udrite po svome[smiley2][smiley2][smiley2]

Ja očekujem IGH na 6k, Inu na 2k, Ulpl na 2k, Thnk na 6k, Ledo na 6k, Ingr na 38k, Lkpc na 3k itd da vam sad ne nabrajam. I to u roku od šest mjeseci od danas.

medo odi spavat zima je odavno pocela.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

New Report

Close