Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Crobex +1,45 %, promet već 243 mil. kn !!! [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Sad svi kupuju, znači treba suprotno.

Što onda treba?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ja sam i dalje mišljenja da je ovo tek blagi oporavak prije daljnjeg pada, ono kao kad se bolesniku poboljša prije smrti, kao kad neki metal pokaže jaču čvrstoču prije pucanja, kao što to inaće biva svugdje

postoji i znanstvena teorija o tome, ne mogu se sjetiti kako se zove, pogledati u knjigu Investiranje 1

To se zove odbijanac po domaći.

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

[color=blue]Od petka trgovanje na burzi bez zagušenja[/color]

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=31191

Neznam, ja sam vidio danas dosta dobre supportove na vecini dionica.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ZSE: Započeo oporavak

Nakon što je u utorak ujutro nastavljen negativan trend cijena domaćih dionica na Zagrebačkoj burzi (ZSE) te nakon što je zbog snažnog pada privremeno prekinuto trgovanje nizom dionica, nastavak trgovanja donio je nagli oporavak jer su investitori, čini se, procijenili da su dionice dovoljno pojeftinile kako bi bile dobra prilika za kupnju. Crobex indeks ZSE u jednom je trenutku u utorak bio čak i 4% niži od zaključnih 4.574,06 bodova zabilježenih u ponedjeljak, no oko 14 sati i 45 minuta vrijednost mu se kretala oko 4.630 bodova, što je 1,2% više nego dan ranije. Crobex je, inače, u utorak prvi put u posljednjih sedam mjeseci pao ispod razine od 4.500 bodova…(bankamagazine)

Ignore: KressoM, delux

danas smo vidjeli kako podrške nestaju.volio bi da se ovakvi dane ne ponove, ali nisam siguran.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Supprot na dionici je relativna stvar, kao što se moglo vidjeti i u ovoj korekciji, postojale su brane na nekim razinama na puno dionica, ali kako je cijena padala i brane su se micale sve niže i niže.

Dok god je velik promet nema pravog oporavka, tako da ja ipak čekam da promet na burzi padne, tj da drhtvci sve rasprodaju, e onda ulazim.

Ali to je ionako samo moje mišljenje koje ne mora biti točno, neka svatko zaključi za sebe i postupi u skladu s time.

Ovo je dan za pamčenje!

I vrlo, vrlo poučan.

[smiley11][smiley11][smiley11]

La vita e bella!

Ovo je dan za pamčenje!

I vrlo, vrlo poučan.

[smiley11][smiley11][smiley11]

You’ve got that right.

you think your special you do, i can see it in your eyes

je, završila sam ga na -5% i veselim se[smiley2][smiley2][smiley2]

Ovo je dan za pamčenje! I vrlo, vrlo poučan. [smiley11][smiley11][smiley11]

ISTINA.