Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko jak je rekao — dosta je bilo

Hell is Empty and all the Devils are Here

Neko jak je reko: moramo spasit da sve ne ode kvragu.

i hvala mu [smiley2]

Čestitke fond menagerima na uzbudljivim danima koje su nam priuštili.[smiley2]

PS.
Nadam se da će mi neko od njih ubuduće poslat PP kad planiraju ovakve zahvate – da se pripremim.[smiley1]

jel suza već puno se lilo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

fondovi kojima su ljudi histerično počeli povlačiti uloge.
rekao mi je prijatelj koji radi u pbz-u kao portfelj menager da ga duša boli koliko je najjačih dionica morao prodati u bescjenje da isplati pomahnitali narod

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

Da,vrlo je lako izazvati stampedo, a jos teze obuzdati ga. Znaju to i fondovi pa su povukli rucnu mozda na vrijeme

Što je ovo? Odem sa kompa kad je Crobex bio u -4 i kusur, vratim se, a ono se sve zeleni?[smiley9]
Dakle ipak su bile igrice u pitanju?

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

ja sam i dalje mišljenja da je ovo tek blagi oporavak prije daljnjeg pada, ono kao kad se bolesniku poboljša prije smrti, kao kad neki metal pokaže jaču čvrstoču prije pucanja, kao što to inaće biva svugdje

postoji i znanstvena teorija o tome, ne mogu se sjetiti kako se zove, pogledati u knjigu Investiranje 1

Valjda se možemo nadati da su nam pokazali gdje je dno, taman i da bude opet prema dolje , tako je ipak lakše.

Sad svi kupuju, znači treba suprotno.

Još kad sutra osvanu naslovi tipa ” nagli oporavak burze ” ili sl.[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close