Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LJUDI!!!!!

Današnji dan je bio poučniji od svih škola i fakulteta zajedno!

Nadam se da smo svi mi naučili lekciju života!

Ovako se stvara i gubi bogatstvo, a sami odlučujete u kojoj ćete biti skupini!

Živili

La vita e bella!

KAKO VOLIM ZELENE BLOKADE.

+0,12% CROBEX[smiley9]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

+0,40% !!!! . Još jednom pozdrav onima koji su rasprodavali danas [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

A evo nas i na +0,84 %

Krenula žestoka protuofenziva na HT-u :

Kupnja – HT-R-A
543 328,00
500 325,01
629 325,00
200 323,02
1.000 323,01

Prodaja – HT-R-A
166 328,60
300 328,99
626 329,00
30 329,50
126 329,97

pogledajte limun
mislim da se ukazuje svijetlo na kraju tunela, popušta korekcija i ukazuju se zelene oaze.
valjda i fondovi koji su u kešu moraju u kupovinu iz straha da im fondaši ne pobjegnu van nakon 11 dobrih mjeseci rada + 40 posto i 6 dana korekcije – 15 posto

burza je mjesto gdje siromašni "dolaze" loše obučeni a odlaze goli i bosi. žalosno ali istinito.

IIIHHAAAAAAAA konacno [smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] ,bjezte medjedi sputa ida bicina ljuta[smiley2]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Crobex +1,18 %

plavi: ” avax10: ” Promet već preko 190 mil.kn, što znači da su “ovce” dobro ošišane, a što se vidi i po vraćanju crobex-a iz mrtvih, s -4,88% došao je na trenutnih -1,2% . Živjeli paničari [smiley1]” Živjeli! [smiley2] ” A sad nas eto na svega +0,07% ! Pozdrav svima koji su danas rasprodali portelj [smiley1]

kolega ako ništa svaka čast na optimizmu[smiley2]

p.s. pridružujem se pozdravima

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

LJUDI!!!!!

Današnji dan je bio poučniji od svih škola i fakulteta zajedno!

Nadam se da smo svi mi naučili lekciju života!

Ovako se stvara i gubi bogatstvo, a sami odlučujete u kojoj ćete biti skupini!

Živili

Slažem se u potpunosti!

Moja preporuka investitorima je:

Ovakvu situaciju događaja obavezno zapišite u dnevnik rada i ubuduće ćete biti spremniji na eventualno sličnu situaciju koja će se kad-tad ponoviti!

Ja osobno pamtim ovakvih 7 razvija događaja!
zbog vlastitog nemara iskoristio sam ih samo 4.

Pametan covjek zamjecuje sve. Glupi na sve ima neku zamjerku

ja se samo bojim da je ovo preslo sve razmjere i mogucnosti fondova da to barem “zabetoniraju”. Receno je vec vise puta, ali neka nam jos tu jednom: 1. prvo su prodavali “dijonicari/kladionicari” 2. fondovi nisu reagirali (ne bih ni ja na njihovom mjestu) 3. poceli su prodavati “mali drhtavi” 4. poceli su prodavati “kolebljivi” (nedrhtavci ali sa margin callom etc…) i eto nam sloma.. Bojim se samo sto ce se dogoditi kad navale ljudi na prodaju udjela u fondove… Nego, kaj stvarno Samodol ne moze suspendirati burzu na neko vrijeme [smiley1]? Mislim ono, Kardum se javi s priopcenjem da “nema nikakvih razloga za ovakav pad cijene”, a Sami zakljuci da su to prljave igre i halta burzu..hihihihi? i onda svizac… [smiley2]

nazalost..bio sam u 4.kategoriji..
jucer sam kupovao neke stvari,danas sam morao prodati..i to je zivot
[smiley11][smiley16][smiley16]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

New Report

Close