Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E bas super pitanje, dal je sad pravo vrijeme za ulaz u fondove, siguran sa da ce u 2008. radit odlicno ali bas me zanima ovo razdoblje do kraja godine?[smiley10]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

Ako se ovo vrati na stare vrijednosti u idući dvije godine ja zadovoljan:)

Cookie Monster

E bas super pitanje, dal je sad pravo vrijeme za ulaz u fondove, siguran sa da ce u 2008. radit odlicno ali bas me zanima ovo razdoblje do kraja godine?[smiley10]

[i][b]Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola[color=yellow][/color][/b][/i]

priče o prenapuhanosti? ok,ali kaj je onda kolege moje sa ht-om i atgr? kaj su i one prenapuhane???

http://whycroatia.blogspot.com/

” Srećom imam u fondovima, a možda porastu kada kupuju ovako jeftino.

Ne možda nego sigurno….

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

priče o prenapuhanosti? ok,ali kaj je onda kolege moje sa ht-om i atgr? kaj su i one prenapuhane???

Kad tržište pada sve i matko i Slavko ,svi ginu kad na Juru padne bomba,jer su zajedno s njim u istoj prostoriji..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

nazire li se promjena smjera?

Promjenu vidim , osim po Crobexu i dok uspoređujem zadnje cijene sa najnižom. Zasad su zadnje u većini slučajeva veće. A evo nam i Crobex sa -4,8 na -4,1 s tim da ovo na čemu ja gledam kasni 10 minuta valjda. Da imam novce sad bi uletio kaj bi sve frcalo.

Daleko do toga da nismo imali balončetine, ali ovo je previše i bez većeg razloga, recimo T-HT.
Ajmo forsa korekcija, koliko još mogu?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

HDEL se fino oporavio nakon blokade. IZ 1250 na 1500???[smiley9][smiley9][smiley9] Očekujem i Dalekovod danas na najmanje 1500. SLK kupuj dok nije kasno.

Ne da mi se čitati što sve piše na ovom forumu. Nakon ovoliko današnjih blokada mislim da je došlo do ireverzibilnih promjena i da je došlo medvjeđe doba. Kad dođu bolja vremena brojati će se preživjeli.
Do tada over&out ako i sam budem među njima.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

blow: ” nazire li se promjena smjera? ” Promjenu vidim , osim po Crobexu i dok uspoređujem zadnje cijene sa najnižom. Zasad su zadnje u većini slučajeva veće. A evo nam i Crobex sa -4,8 na -4,1 s tim da ovo na čemu ja gledam kasni 10 minuta valjda. Da imam novce sad bi uletio kaj bi sve frcalo.

Kaj nisi ti uletavao i u Ht po 380?

Trend is your friend.

Sanader: HDZ u Hrvatskoj osvaja 4 do 5 posto glasova više od SDP-a

Kako je i najavio, predsjednik HDZ-a Ivo Sanader ponovno se uključio u predizbornu kampanju. Iako je bilo najavljeno da će govoriti o programskim smjernicama stranke, njegov prvi javni nastup nakon smrti oca nije mogao proći bez kritika najvećih protivnika.
Višednevni pad vrijednosti dionica na Zagrebačkoj burzi povezao je, između ostalog, s najavom uvođenja poreza na kapitalnu dobit.

“Kapital je vrlo osjetljiv na svaku najavu, tržište reagira na takve najave i u Hrvatskoj i u svijetu”, komentirao je Sanader.

Apelirao je na birače da dobro prouče sve stranačke programe jer: “Hrvatska je pred odabirom svoje budućnosti, a taj odabir je važniji od bilo koje stranke”, rekao je Sanader.

S tom su namjerom i postavili SDP-ov program, koji Sanader naziva “skupom praznih slogana i floskula”, na svoje internetske stranice.

SDP je optužio da u predizbornoj kampanji potiče raspravu o lažnim i umjetnim temama.

Predsjednika SDP-a, Milanovića, Sanader je optužio za kukavičluk, ocijenivši da nema hrabrosti preuzeti odgovornost za državu, pa se skriva iza premijerskog kandidata Jurčića.

Na pitanje novinara o eventualnoj velikoj koaliciji izbjegao je odgovor, no iako ne voli prognozirati, rekao je: “HDZ će pobijediti s četiri do pet posto glasova više od SDP-a i to u Hrvatskoj.”

(Hina/M.Mik.)

New Report

Close