Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Većinu Hrvata više nezanimaju sektori koji dolaze nego kako preživjeti krah burze. Također većina Hrvata je sada naučila na vlastitoj koži nikad više u dionice nikad više na burzu . Pa porezujte sami sebe pametnjakovići.

U 3 sata trgovanja promet je već 160 mil.kn ! Očito je da sada fondovi kupuju velike količine dionica od paničara koji rasprodaju. Prema tome, fondovi IMAJU love za kupnju i to obilato koriste. A vi i dalje rasprodajte s -50%.

Ignore: KressoM, delux

Kako ono ide od Kostolanya, ako cijena pada na velikom prometu onda…..

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

U 3 sata trgovanja promet je već 160 mil.kn ! Očito je da sada fondovi kupuju velike količine dionica od paničara koji rasprodaju. Prema tome, fondovi IMAJU love za kupnju i to obilato koriste. A vi i dalje rasprodajte s -50%.

naravno da imaju…samo je pitanje koliko[smiley2]

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Pa nastavi dalje! Nije ovo križaljka nego forum![smiley2]

naravno da imaju…samo je pitanje koliko[smiley2]
[/quote]

milijardu ili više

Baš tako… Sad se akumuliraju velike količine dionica s velikim diskontima od malih ulagača i prelaze u stabilne ruke velikih igrača. Tako fondovi dolaze do velikih količina dionica po niskim cijenama i stvaraju si osnove za solidan rast u narednim mjesecima i godinama (jer oni ne trejdaju kao “mali” s -50% ). [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Trenutno 9 dionica u +, SVE OSTALE s kojima se trgovalo danas su u minusu…

https://www.youtube.com/watch?v=qp5hxHPlTq8

Pa nastavi dalje! Nije ovo križaljka nego forum![smiley2]

Kako nije, pa cijelo vrijeme pojedinci pričaju tako, onda tko će nastaviti križaljku.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Moje predviđanje: Crobex za Uskrs na 6000!

Imaju fondovi love samo ne dovoljno da pokupuju sve što im se nudi bagatela a biće još jeftinije.

Ajme ne mogu vam niti reći koliko mi je drago da sam većinu dionica prodao prije par dana (iako sam se u to vrijeme grizao da prodajem prejeftino)

I has the money, what I do wif it?

New Report

Close