Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebao bi netko otvoriti temu Slom burze. Korekcija je danas postala preblaga riječ. [smiley2]

Ne treba jer nije slom.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Pošto najviše padaju one dionice koje su i najviše rasle ove godine, kao npr. građevinarci, dali će se možda nakon ove korekcije dogoditi preokret pa dođu na red neke druge dionice sljedeče godine? npr Turizam, banke, prehrana? Koji sektor bi to po Vama mogao biti?

you think your special you do, i can see it in your eyes

Ponovo će građevinari gore kak su otišli dolje!
U najkasnije trećem mjesecu otprilike smo na istim razinama ako ne i više!kaj se tiče građevinara
Pozdrav

Sanader: HDZ u Hrvatskoj osvaja 4 do 5 posto glasova više od SDP-a

Kako je i najavio, predsjednik HDZ-a Ivo Sanader ponovno se uključio u predizbornu kampanju. Iako je bilo najavljeno da će govoriti o programskim smjernicama stranke, njegov prvi javni nastup nakon smrti oca nije mogao proći bez kritika najvećih protivnika.
Višednevni pad vrijednosti dionica na Zagrebačkoj burzi povezao je, između ostalog, s najavom uvođenja poreza na kapitalnu dobit.

“Kapital je vrlo osjetljiv na svaku najavu, tržište reagira na takve najave i u Hrvatskoj i u svijetu”, komentirao je Sanader.

Apelirao je na birače da dobro prouče sve stranačke programe jer: “Hrvatska je pred odabirom svoje budućnosti, a taj odabir je važniji od bilo koje stranke”, rekao je Sanader.

S tom su namjerom i postavili SDP-ov program, koji Sanader naziva “skupom praznih slogana i floskula”, na svoje internetske stranice.

SDP je optužio da u predizbornoj kampanji potiče raspravu o lažnim i umjetnim temama.

Predsjednika SDP-a, Milanovića, Sanader je optužio za kukavičluk, ocijenivši da nema hrabrosti preuzeti odgovornost za državu, pa se skriva iza premijerskog kandidata Jurčića.

Na pitanje novinara o eventualnoj velikoj koaliciji izbjegao je odgovor, no iako ne voli prognozirati, rekao je: “HDZ će pobijediti s četiri do pet posto glasova više od SDP-a i to u Hrvatskoj.”

(Hina/M.Mik.)

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ne treba jer nije slom.

Nije danas, al sutra je novi dan (nažalost) [smiley16]

Ovi političati rade protiv svog naroda i države!!! [smiley16]

John Galsworthy: Ako ne razmišljaš o budućnosti, ne možeš je ni imati.

Trebalo bi zatvoriti burzu do ponedjeljka!

najbolje da ih sve potjeramo i vladamo sami. hdz je prodao dionice ht-a u bescjenje i doveo na tržište gomilu ljudi koji ne znaju šta je burza. pritom su govorili kako je došao red na male da se obogate. ti nam ovih dana ruše burzu panikom. loša monetarna politika dovodi nam inflaciju, drugi razlog za pad burze. nije se reagiralo na pad dolara i jačanje kune, još jedan razlog, a da samo spomenem svjetsku banku koja je i prije rohatinskog i mesića spomenula da je stanje u hr loše, na što se šuker nasmijao i nazvao floskulom. u svemu tome najavu za porez na kapitalnu dobit koja je tek u nečijim primislima, mislim da je najmanji problem. ljudi, počnite vjerovati fundamentima poduzeća i razmislite da li biste uložili u firme čije dionice imata kada trgovanje dionicama ne bi postojalo. vrijeme je da se prestane trgovati zbog rekla-kazala. postoje podaci o poslovanju svih firmi crno na bijelo.

Pošto najviše padaju one dionice koje su i najviše rasle ove godine, kao npr. građevinarci, dali će se možda nakon ove korekcije dogoditi preokret pa dođu na red neke druge dionice sljedeče godine? npr Turizam, banke, prehrana? Koji sektor bi to po Vama mogao biti?

Zrakoplovstvo…za efikasnu bježaniju

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Usprkos vašim kritikama, ovo je po meni jedna od naisforsiranijih korekcija.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovo mi više siči na slom burze nego na korekciju

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Nema obrane Ine [smiley16]

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

New Report

Close