Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ajde ne paničarite. što ste mislili da je burza automat za štancanje novaca? normalno je da cijene padaju kad smatrate jeftinom dionicu na 5 bookova i sa p/e 1000…čemu se čudite? pa jednom i naša burza mora postati normalna. neke će dionice i dalje padati, a na nekima će polako dolaziti do smirivanja i onda i rasta. a to su one fundamentalno podcijenjene u svakom pogledu, a ovo ostalo ko šiša. ionako je po meni bila lutrija ulaziti u dionice iznad 2-3 booka sa visokim omjerom cijene i zarade.

ospon Cayman006 molim vas vaše mišljenje o dionici PBZ-a, u kontekstu vašeg zadnjeg posta.

ospon Cayman006 molim vas vaše mišljenje o dionici PBZ-a, u kontekstu vašeg zadnjeg posta.

uopće ju ni ne uzimam u razmatranje. dakle, ne znam što bi moglo biti. vjerojatno će rasti, kao i sve, do nove ovakve korekcije, ali dokle tako, e to ne znam…kupujte jeftine dionice, klonite se skupih. neke su i dalje preskupe makar su pale i do 50%.

…kupujte jeftine dionice, klonite se skupih. neke su i dalje preskupe makar su pale i do 50%.

koje su po Vama jeftine ?

Slazem se krokodilu donekle s tobom ,al koje su jeftine[smiley3]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Slazem se krokodilu donekle s tobom ,al koje su jeftine[smiley3]

nije tu pitanje čak koje su jeftine nego dali će postati još jeftinije. a fala bogu ima ih… bzjk, atpl, ptkm,lrh, kodt… i da dalje ne nabrajam svoj portfelj [smiley1]. 80% sam u dionicama i moram priznat da mi nije lako gledati sve ovo. poslije svake kiše dolazi sunce. ovo može pasti još neki postotak ali dam ruku u vatru da smo na proljeće opet na ATH na 80% dionica. ovi izbori nisu jedini razlog za korekciju, pa i ako sdp dobije ne vidim zašto bi sve padalo… dosta dugo se nije poklopilo ovoliko loših vijesti što kod nas, što u regiji i u svijetu. samo znam da i zimu 2006. nisam baš mislio da ima puno prostora za rast na nekim dionicama pa je sve otišlo gore i po nekoliko puta. isti ovi koji sad prodaju će na proljeće na ATH opet kupovat. pozdrav!

To Savage. To nas muci svih ,kad je najjeftinije[smiley3]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

isti ovi koji sad prodaju će na proljeće na ATH opet kupovat. pozdrav!

A da sam sebi priznaš da je trebalo u ljeti izaći i čekati u kešu.

Trend is your friend.

LLRB, ADRS, ZVCV, LRH, ITD…ima ih još

ajde ne paničarite. što ste mislili da je burza automat za štancanje novaca? normalno je da cijene padaju kad smatrate jeftinom dionicu na 5 bookova i sa p/e 1000…čemu se čudite? pa jednom i naša burza mora postati normalna. neke će dionice i dalje padati, a na nekima će polako dolaziti do smirivanja i onda i rasta. a to su one fundamentalno podcijenjene u svakom pogledu, a ovo ostalo ko šiša. ionako je po meni bila lutrija ulaziti u dionice iznad 2-3 booka sa visokim omjerom cijene i zarade.

Kladim se da će najveći rast imati upravo one dionice koje su i najviše padale – bit će sve kao što je bilo i do sad.
Vidjet će se to čim se opći trend promjeni (očekujem to dan dva poslije izbora)

u to ne sumnjam, ali ja investiram dugoročno tako da me zanima gdje će moje dionice biti za 3-5 godina a ne za 3-5 mjeseci. vidite i sami da je kratkoročno ulaganje jako opasno, tj. ravno sreći a ja sreće nemam. kad držiš dionicu 5-10 godina, tada ti ovakve korekcije ništa ne znače jer znaš da je to sve prolazno. a vama savjetujem da se pitate što ćete imati za 5-10 godina a ne za par mjeseci.

Na ovim cijenama dobre dionice:

BZJK, JDPL, PZC, KODT-R-A (ne volim povlaštene dionice), LRH,…

Ali da ima preskupih, ima… pa i na ovim cijenama.

New Report

Close