Po mom mišljenju izbori i moguća pobjeda SDP-a
Slazem se sa cijelim tekstom osim mozda sa ovim dijelom gdje je mozda bolja formulacija “vjerojatne pobjede SDP-a” pogotovo ako malo bolje slusamo sto nam El Presidente govori svaki dan. Kako misli davati mandat itd… Sve je ovo ipak jedna velika igra i mislim da je ishod iste manje neizvjestan nego sto mi mislimo. Trenutno svi zajedno igraju kontra HDZ-a i po meni to je realnost.
tenkista:
”
…poreza neće biti još najmanje 3 godine.
”
ti si do jučer prićao da će za par dana crobex biti na najvišim razinama…tako da tvoje mišljenje i nije baš vjerodostojno…
a cuj, rekli su kao i iz SDP-a da nebi barem prve 2 god. stavili porez na kapitalnu dobit, tako da ima i tu necega, sad druga je stvar dal je to istina ili ne…
tenkista: ” …poreza neće biti još najmanje 3 godine. ” ti si do jučer prićao da će za par dana crobex biti na najvišim razinama…tako da tvoje mišljenje i nije baš vjerodostojno…
bez obzira na SDP i PKD, on se nece uvest bar jos godinu dana….
i isto tako ako HDZet ostane na vlasti, taj porez ce se sigurno uvest, kad tad….(do kraja mandata)[smiley7][smiley8]
i usa kontra sanadera???
Washington Times: Sanader je nepopravljiv i drzak lažljivac
Business.hr
19.11.2007 13:53
Pročitaj komentare(42)
Konzervativan i desnici orijentiran američki dnevnik Washington Times u komentaru objavljenom u nedjelju premijera Ivu Sanadera naziva najnepopravljivijim i najdrskijim lažljivcem u istočnoj Europi.
Sanaderova Vlada članstvo u Europskoj uniji Hrvatima predstavlja kao gotovu stvar, što je netočno, kaže Washington Times te dodaje da Hrvatska u reformama gospodarstva i pravosuđa zaostaje za drugim bivšim komunističkim zemljama. Umjesto da se suoči s teškom stvarnošću, Sanader je poriče ili čak laže kako bi prikrio loše rezultate svoje vlade.
Tako je na kritike EU sadržane u izvješću o napretku za 2006. godinu da hrvatska Vlada nema strateški okvir za reforme, Sanader glupo reagirao lažima te rekao javnosti da je EU pohvalila Vladu za napredak.
Nastavi čitatiOglas:
Odbijanje suočavanja sa stvarnošću možda je bilo moguće tijekom komunističke ere, ali ne može dugotrajno funkcionirati u kompetitivnoj globalnoj areni 21. stoljeća. Sanadera su raskrinkale činjenice i Hrvati bi mu na izborima trebali reći da će, od sada, kada laže, lagati praznoj sobi u vlastitoj kući i daleko od moćne pozicije, zaključuje američki dnevnik.
ako bi kolega ivek mogao reći koje su to još dionice blizu knock outa??
http://www.euwax.de/eng_index.html
pa na knock out products, pa izaberi erste bank…
ako bi kolega ivek mogao reći koje su to još dionice blizu knock outa??
Imas popis na temii certifikati & basketi kao i linkove da me neki opet ne optuze da drukam…….
Pitanje za iveka i real beara:
Što mislite koliko ovo još može potrajati (izdržati) do početka prave panike koja će rezultirati povlačenjem love iz fondova?
Pitanje za iveka i real beara:
Što mislite koliko ovo još može potrajati (izdržati) do početka prave panike koja će rezultirati povlačenjem love iz fondova?