i malo djete vidi da već par tjedana nema podrške fondova.ljuljaju brod ali iskreno rećeno mislim da su ga previše zaljuljali i da im se može razbiti u glavu.
Sad Mesić povlači ručnu i kaže priča o funkcioniranju institucija,koliko je država danas izgubila nije važno…
Prva vijest na dnevniku…[smiley4]
nisam gledao pa moli te citiraj.na novoj je Kalogerja kojega jako cijenim prokomentirao da je ova korekcija normalna prolazna stvar koja će se stabilizirat nakon izbora.
Sad Mesić povlači ručnu i kaže priča o funkcioniranju institucija,koliko je država danas izgubila nije važno…
to ti je tak kad kod nas svaki komedijaš može laprdat kaj hoće bez ikakvih posljedica.
Počelo je lizanje,valjda su vidili kako to može nanijet štetu svima a ne samo njima.[smiley7]
Što kažu? Burza? Slom?
mislim da je posrijedi logika ponude i potražnje.
puno čimbenika u ovim vremenima,ali i najcrnji scenarij nije ovo predviđao.
osobno sam vlasnik nekoliko paketa HT i kad sam kupovao razmišljo sam da mi je veća zarad od dionica nego kamata.
neću prodavati,tako misli i veći broj ljudi sa kojima sam razgovarao.
nisam ekspert ali vidim da su na ovoj dionici i iskusniji investitori polomili zube.
Ajde što ste se svi raskukali, nek tone još 50% što onda!!!
Nije lako zaraditi na burzi, nek se malo školuju novi investitori koji misle zaraditi 100% na godinu.
Burzovni kruh je tvrde višeslojne kore.
Što te ne ubije ,ojača te!!!!![smiley2][smiley2][smiley2]
Ajde što ste se svi raskukali, nek tone još 50% što onda!!!
Nije lako zaraditi na burzi, nek se malo školuju novi investitori koji misle zaraditi 100% na godinu.
Burzovni kruh je tvrde višeslojne kore.
Što te ne ubije ,ojača te!!!!![smiley2][smiley2][smiley2]
istina, svaka škola se plaća[smiley2]
nema ovo stanje veze s izjavama političara niti ima veze sa izborima. fondovi su se dogovorili da će sada biti jedna korekcija i to je prava istina. kako inače protumačiti da svaki put par dana prije korekcije fondovi imaju akcije bez ulaznih naknada? ja uvijek po tome gledam, tako je svaki put i prema tome, korekcija bi trebala prestati najkasnije do 30. 11.
Apsolutno se slažem sa ovim komentarom.
Tako je bilo i prošlo godine (doduše nije bila korekcija , već je bila stagnacija tržišta od 9-12 mjeseca) a sve nakon konferencije u Rovinju (ako se dobro sjećam). Ove godine je bio Hvar, i garant je opet dogovarana strategija hlađenja tržišta. I ukinuli su naknade za ulaz u fondove, sve je isto kao lani.
Žalosno je to kako fondovi manipuliraju našim tržištem.
Ja osobno vidim Crobex na razinama od 4500-5000 do kraja godine.
Žalosno je što tržište nije reagiralo na odlične izvještaje HT-a, Adrisa-a, a nadasve INE.
Svi naši blue- chipovi su potcijenjeni (na ovoj cijeni uključujući i ERNT).
Precijenjeni su svi likvidniji građevinari, kao i Todorićeve dionice (osim Jamnice).