mozemo reci sto zelimo ali Karoje ipak pogodio. svi su ga napadali, a volio bih da se javi i kaze svoje misljenje.
Mos misliti. Evo ti prognoza par Karoja pa mi reci koju je pogodio:
HT 420 do 4.11.
ATPL 600
PTKM 190
Treba li dalje? Da se te prognoze ostvare (izuzev HT-a) mozemo pricati o totalnom krahu burze
rokoch:
”
mozemo reci sto zelimo ali Karoje ipak pogodio. svi su ga napadali, a volio bih da se javi i kaze svoje misljenje.
”
Karoje nije pogodio ni blizu nijednu cijenu dionice prema njegovoj metodi
Jos nije gotovo. Mozda i pogodi. Svaki dan je sve blize tome.
rokoch:
”
”
Mos misliti. Evo ti prognoza par Karoja pa mi reci koju je pogodio:
HT 420 do 4.11.
ATPL 600
PTKM 190
Treba li dalje? Da se te prognoze ostvare (izuzev HT-a) mozemo pricati o totalnom krahu burze
Ufff, malo je zabrijao , sto jest, jest….
uzivam gledat ovu korekciju, ljudi zaradili na ini, pa prodali ht i opet zaradili, i onda usli u igh i atpl i popusili, debelo popusili. i sada placu, drukaju, svi im krivi milanovic, jurcic, mesic, rohatinski….
[smiley2][smiley2][smiley2]
uzivam gledat ovu korekciju, ljudi zaradili na ini, pa prodali ht i opet zaradili, i onda usli u igh i atpl i popusili, debelo popusili. i sada placu, drukaju, svi im krivi milanovic, jurcic, mesic, rohatinski…. [smiley2][smiley2][smiley2]
Uvijek se mora neki krivac pronaći, to je valjda u ljudskoj prirodi…
mislio sam konkretno kad je rekao da ce crobex na 4500.
Jos malo losih vijesti:
http://money.cnn.com/2007/11/16/news/economy/mortgage_losses/index.htm
“$2 trillion lending crunch seen
Goldman Sachs economist says mounting credit losses could force banks to significantly scale back their lending.”
uzivam gledat ovu korekciju, ljudi zaradili na ini, pa prodali ht i opet zaradili, i onda usli u igh i atpl i popusili, debelo popusili. i sada placu, drukaju, svi im krivi milanovic, jurcic, mesic, rohatinski….
Gdje god da si uložio poslije prodaje ina-e i ht-a debelo si popušio. Pa čak da si i ostao u ina-i i ht-u. Znači, pušing kako god okreneš.
Dobar… [smiley2]
Nakon još nekoliko trusnih dana očekujem rast Crobex-a, ne treba zaboraviti da fondovi moraju “napumpati” cijene za godišnje FI.
ono što me trenutno malo zabrinjava je mogućnost pobjede SDP-a, takvim razvojem dogadjaja gradjevinski sektor bi mogao biti posebno na udaru, jer se očekuju smanjenja državnih investicija u infrastrukturu.
na našem tržištu ima još poprilično podcijenjenih dionica gdje se može ostvarit izvanredan prinos, a trenutačno stanje je rezultat spleta različitih negativnih okolnosti tako da nekim zlogukim predvidjanjima nema mjesta.[smiley2]
ppeco: ” uzivam gledat ovu korekciju, ljudi zaradili na ini, pa prodali ht i opet zaradili, i onda usli u igh i atpl i popusili, debelo popusili. i sada placu, drukaju, svi im krivi milanovic, jurcic, mesic, rohatinski…. [smiley2][smiley2][smiley2] ” Dobar… [smiley2]
S obzirom kakve su izjave davali dobro smo i prošli[smiley2]
nema ovo stanje veze s izjavama političara niti ima veze sa izborima. fondovi su se dogovorili da će sada biti jedna korekcija i to je prava istina. kako inače protumačiti da svaki put par dana prije korekcije fondovi imaju akcije bez ulaznih naknada? ja uvijek po tome gledam, tako je svaki put i prema tome, korekcija bi trebala prestati najkasnije do 30. 11.