Daklje još jedan j…ni tjedan a onda vracamo se preko 5000 i lovimo 6k…[smiley2][smiley2]
Di se vracamo na 5.000 i lovimo 6.000 ? Nisam skontao.. Daj Boze, evo vec u unaprijed mogu reci[smiley2]
U potpunosti se slažem Ivek,do kraja godine ne očekujem rast.
VRH MONETARNOG BRIJEGA ‘SVJETSKI FINANCIJSKI POLICAJAC ‘ ŽESTOKO PRITISNUO HRVATSKU
U potpunosti se slažem Ivek,do kraja godine ne očekujem rast.
to mi pase.. samo da bude rasta nagodinu, inace sam u govnima[smiley2]
mozemo reci sto zelimo ali Karoje ipak pogodio. svi su ga napadali, a volio bih da se javi i kaze svoje misljenje.
Koliko god mi ovaj pad financijski ne odgovarao, opet mi je u neku ruku drago jer će pokazati mnogima da samo mogu sanjati brzo bogaćenje na burzi i da se ne može bilo tko baviti ovim poslom i kupovati neku dionicu jer mu ju je preporučila frizerka dok ga je šišala.
Karoje je pametan lik cijenim dotičnog gospodina.Žao mi je što je nesto.
mozemo reci sto zelimo ali Karoje ipak pogodio. svi su ga napadali, a volio bih da se javi i kaze svoje misljenje.
Mislim da to i nije neka filozofija pogoditi, pa korekcija je normalna pojava kao da kažeš da će nakon noći doći dan….samo trebaš čekati i dan će doći prije ili kasnije
Mislim da to i nije neka filozofija pogoditi, pa korekcija je normalna pojava kao da kažeš da će nakon noći doći dan….samo trebaš čekati i dan će doći prije ili kasnije
Čovjek je ipak pogodio i dan i vrijednost Crobex-a.
Rekao je da će u petak Crobex biti 4800 [smiley10]
rokoch:
” mozemo reci sto zelimo ali Karoje ipak pogodio. svi su ga napadali, a volio bih da se javi i kaze svoje misljenje.
”
da kolega moram ponovit “general poslije bitke”, a svi su ga popljuvali i ismijali.
Karoje nije pogodio ni blizu nijednu cijenu dionice prema njegovoj metodi