pa da vidim, može li na 0 kuna?
Može – u filmovima i serijama, bilo je tako nešto jučer na tv [smiley2]
cijenim pisanje kolege Međeda na ovoj temi.pise jasno i razgovjetno.mogu shvatiti njegove stavove i ćud, iako se ne salezm s njim.mislim da je kolega ivek ipak na razini obicnog drukera, kakvih na forumu ima gro..
osobno me malo skaklja, sto nema vise katastroficara..volio bih vidjeti 4-5 nickova i to onih iskusnijih kolega kako drukaju na korekciju.ovo znaci da smo svi u dionicama i da nema ko kupovati,a onda..jazovka…[smiley16]
ipak mislim da smo do 4-5 mjeseca sigurni[smiley2]
Može ako firma ide u stečaj ili pokazuje iznimno loše poslovanje iz kvartala u kvartal.
BTW, Mudrinić “gubi” 20.000 kuna, znači, neka krene u kupnju.[smiley1]
Spominjala se OTP popodne:
sutra, petak 16.11.
ZAGREB – Poslovodstvo OTP banke na konferenciji za novinare predstavit će poslovne rezultate za devet mjeseci, planove za narednu godinu te plan širenja poslovanja banke u Zagrebu (10,00 sati, OTP banka, Avenija Dubrovnik u Avenue Mall Centru).
recimo ja neću ništa prodavati
pa ako padne 50% još uvijek neću ništa prodavati, pa da vidim, može li na 0 kuna?
Ako može tada sam gubitnik, ali s novim iskustvom i jači.
Ako je kockanje imati T-HT, onda sam ja kockar i to najveći.[smiley2]
Neznam, ali ima jedna anegdota iz 1929. Bila je dionica koja se dan prije trzila oko 100 dolara, a kad je puknulo, nitko nije htio kupit. Onda je jadni broker isao po podiju i vikao “I got to sell, I got to sell. What do I bid? What do I bid?”. I netko viknuo “A dollar”. I dobio po dolar.
Neznam, ali ima jedna anegdota iz 1929. Bila je dionica koja se dan prije trzila oko 100 dolara, a kad je puknulo, nitko nije htio kupit. Onda je jadni broker isao po podiju i vikao “I got to sell, I got to sell. What do I bid? What do I bid?”. I netko viknuo “A dollar”. I dobio po dolar.
samo nismo u 1929. godini nego u 2007.
deimos: ” Neznam, ali ima jedna anegdota iz 1929. Bila je dionica koja se dan prije trzila oko 100 dolara, a kad je puknulo, nitko nije htio kupit. Onda je jadni broker isao po podiju i vikao “I got to sell, I got to sell. What do I bid? What do I bid?”. I netko viknuo “A dollar”. I dobio po dolar. ”
[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
deimos:
”
”
Ako imaš vremena i volje pogledaj sličnosti
ja sam uočio sličnost između tipa koji priča na videu i Šeksa … u jednom od izdanja.
cijenim pisanje kolege Međeda na ovoj temi.pise jasno i razgovjetno.mogu shvatiti njegove stavove i ćud, iako se ne salezm s njim.mislim da je kolega ivek ipak na razini obicnog drukera, kakvih na forumu ima gro..
osobno me malo skaklja, sto nema vise katastroficara..volio bih vidjeti 4-5 nickova i to onih iskusnijih kolega kako drukaju na korekciju.ovo znaci da smo svi u dionicama i da nema ko kupovati,a onda..jazovka…[smiley16]
ipak mislim da smo do 4-5 mjeseca sigurni[smiley2]
Mi smo presitni, o korekciji odlučuju fondovi a mi možemo mlatiti praznu slamu na forumu koliko hoćemo.
deimos:
”
”
1929. nisu ni čuli ra računala i za grafove,tada se je i mali Gates još igrao u pijesku i razmišljao. Tada su imali zrna riže i zbrajali ih.[smiley7]
Gates i 1929?[smiley2]
Ma ne treba biti katastrofičar. Ja sam već dovoljno ovdje da mogu prepoznati face(surfere na valovima) ovdje kako drukaju na korekciju kako bi se na minimumima nakrcali dionicama i nakon izbora pobirali plodove.
Bez obzira na nepovoljne trendove fondovi su još uvijek prejaki da bi Crobex mogao ozbiljnije potonuti i zato treba gledati prilike za nakrcavanje.