Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i ja sam kupovao ali nemam više novaca – ali mogao sam i uhvatiti nešto niže tečejeve nego one po kojima sam kupovao – možda drugi put – sad je samo vrijeme čekanja

Mislim da ce biti jos vremena za skupljanje. Ne vidim nikakve naznake nekoga brzoga rasta vecine dionica. Cast iznimkama koje ‘pate’ radi trenutacnog negativnog ozracja burze. Medjutim neki to lijepo koriste za podebljavanje u istima. Treba samo naci dionice koje najvise prodaju mali a kupuju veliki. Evo ja bih naveo onu koja je najocitija: HT. A nije jedina.[smiley9][smiley9][smiley9]

Trenutačnog negativnog ozračja …, znaš li možda zbog čega je takvo ozračje? hvala

Cookie Monster

Samo da ne odemo u korekciju, ja sam krcat ko brod

Kuna po kuna do milijuna

Ovo je početak korekcije kojoj se kraj za sada ne vidi. Financijski izvještaji su loši. Crobex ide prema 4000. S poštovanjem Karoje

Kako ovo može biti početak!? .. neću ulazit u to jesi li u pravu ili ne ali ovo može biti smao sredina ili kraj! .. prije sredina:)

Cookie Monster

Samo da ne odemo u korekciju, ja sam krcat ko brod

Molim da me se ne tumači krivo, ja sam izrazio zabrinutost i ne drukam za korekciju jer sam krcat5 kao brod.
Jedino ne znam čiji JDPL ili ATPL, hehe

Je li tako Profesore

Kuna po kuna do milijuna

čitam već duže ovo na temi korekcija
mislim da ste malo otišli od teme i da ako se ne uozbiljite neću više navraćati na ovu temu
prosto je kao pasulj što nam se piše
1. ako sdp dođe na vlast lagano ćemo kliznuti
2. ako se kosovo odcijepi a srbija stilta opet ćemo malo potonuti
3. ako se krajišnici ne smire opet ćemo malo pasti

a do tada ćemo vidjeti dame i gospođo

al što je najvažnije za godinu dana od danas ćemo na sve ovo gledati sa simpatijom jer će nam tržište porasti za dobar broj
stoga sve ovo što se zbiva samo su mali udari
slušao sam buffeta neki dan na netu kad je odgovorio na pitanje što nas čeka u budućnosti
“mlada damo vi i ja isto znamo o mogućim rastovima i padovima globalnog tržišta, ali pred vama je još 40 godina života i vi ćete u tom razdoblju biti svjedok 5,6 velikih korekcija i potresa na tržištu kapitala ali ukupno gledano djeca djece naše djece živjet će bolje od nas jer je tako bilo do sada pa će biti u budućnosti”

toliko od mene

Postanite Eu-robovi

*** obrisano ***

Evo jučer baš gledam kupiti ili ne ATPL, superiška izvješće, pa rekoh da vidim malo, ali naravno , ista priča kao i sa Virom, izgleda da se sve unapriojed znalo, kako se poklupilo tako se stavljali novi nalozi na prodaju.
Hvala lijepo, ne hvala.Evo i danas nastavak u revijalnom tonu , prodaja višestruko jača. Toliko o povjerljivim informacijama.

Ono drugo što bih želio reči je pretpostavka slijedeća, naime fondovi su krcati lovom , to je činjenica, međutim bliži nam se kraj godine. Planski , pametno bi bilo sačekati početak slijedeće godine , ove godine su prinosi ionako na zadovoljavajučoj razini, skupiti što se skupiti može po trenutno povoljnim cijenama, a onda početkom godine krenuti sa ozbiljnijim rastom.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Za rezulate ATPL netko je znao 2 mjeseca prije, što se vidi na cijeni, povećanje od 100%[smiley8]

*** obrisano ***

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Poštovani korisnici,

Tema je Korekcija, ne tko se skriva iza kojeg korisničkog imena, bla, bla, bla. Tko koristi više nickova ostavite nama, kao i reperkusije po te korisnike. Usto, prekinite s međusobnim vrijeđanjem, omalovažavanjem i semantičkim filozofiranjem…

Otvorite si temu prikladnu za to pod Razno – Ostalo i tamo glupetajte.

Srdačan pozdrav!

Suricata suricatta

[color=blue]Planski [/color], pametno bi bilo sačekati početak slijedeće godine , ove godine su prinosi ionako [color=blue]na zadovoljavajučoj razini,[/color] skupiti što se skupiti može po trenutno povoljnim cijenama, a onda početkom godine krenuti sa [color=blue]ozbiljnijim rastom.[/color]

Ili ti ga kontroliranim napucavanjem,fondova je sve više,upravljačka naknada je lijep novac,a ljudi ulažu kad vide dobar prinos… U 2008 očekujem prosječan prinos fondova cca 30%,ukoliko se korekcija nastavi do izbora ili do kraja godine,što bi značilo da bi i sam povratak cijena na ATH bio možda opravdaniji jer naravno u 2008 očekujemo,tj. nadamo se boljim poslovanjima domaćih kompanija..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ja mislim da smo 2008. preko 50 % prinosa.
Ako ne bude i rekordna godina, love sve više, a EU sve bliži.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja mislim da smo 2008. preko 50 % prinosa. Ako ne bude i rekordna godina, love sve više, a EU sve bliži.

Iz tvojih usta u Božje uši,Bog ti dao sreće,zdravlja pameti,novaca,pršuta,sira,kruha,a ja ću ti platiti kavu ….[smiley2]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

New Report

Close