ivek123:
”
Neka meni polugica, neka…. Nemre niti Ljubo do njih!!!! [smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]”
možda može mesić? [smiley2]
Teško. I tu fitilj dogorijeva…. [smiley2][smiley2]
Pa koliko još sve treba pasti da se nazove slomom burze???? Najbolje da se već tako nazove pa da se i toga riješimo[smiley2][smiley3]
Pa koliko još sve treba pasti da se nazove slomom burze???? Najbolje da se već tako nazove pa da se i toga riješimo[smiley2][smiley3]
Dok ti padnu gaće!
Che: Pa koliko još sve treba pasti da se nazove slomom burze???? Najbolje da se već tako nazove pa da se i toga riješimo[smiley2][smiley3]
Dok ti padnu gaće!
………….drž’ te čvrsto gaće i pripremite čiste !!!!!!!!!!!!!!
………….(stara brokerska [smiley13] )
tenkista: ” Che: Pa koliko još sve treba pasti da se nazove slomom burze???? Najbolje da se već tako nazove pa da se i toga riješimo[smiley2][smiley3] Dok ti padnu gaće! ” ………….drž’ te čvrsto gaće i pripremite čiste !!!!!!!!!!!!!! ………….(stara brokerska [smiley13] )
Ova mi se sviđa! [smiley2]
Vrlo je slikovita i opisuje emociju koja je prepoznatljiva kod nekih “investitora” [smiley2]
ovo je dno definitivno sljedi stabilizacija a ponovni rast zavisi od dosta faktora
halo jomii, imaš private message 🙂
da gace vec sam prozivljavao sa cirem na zeludcu ovak nesto al ne bas tak jako.Ovo je ipak malo jaca koreekcija moraju to svi priznat jer evo usli smo u 2. tjedan sa padanjem.Pojedine dionice se naziru koje su odradile korekciju al ima tu jos mnogo njih[smiley7].Mislim da fondovi rade da svima prisjedne trzenje na burzi da im vise nikad ne padne na pamet da se tim bave[smiley3]
da gace vec sam prozivljavao sa cirem na zeludcu ovak nesto al ne bas tak jako.Ovo je ipak malo jaca koreekcija moraju to svi priznat jer evo usli smo u 2. tjedan sa padanjem.Pojedine dionice se naziru koje su odradile korekciju al ima tu jos mnogo njih[smiley7].Mislim da fondovi rade da svima prisjedne trzenje na burzi da im vise nikad ne padne na pamet da se tim bave[smiley3]
Prisjest ce i fondovima kad ekipa krene povlaciti sredstva.
mislio sam da ce se danas situacija popraviti ali i danas je crvenilo do bola gdje god pogledao, od crobex danas boli glava.evo nesto u okruzenju cini mi se da se situacija nesto i popravlja,da li ce se i stvari kod nas okrenuti na bolje? bojim se da i ovaj tjedan treba drzati gace cvrsto
mislim da treba izdržati još ovaj tjedan jer izvješća za 3Q izleze za koji dan , usput okruženje se već lagano zeleni…