Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovima sto ulazu od nedavno (da se razumijemo, ni ja nisam nesto dugo na hrvatskoj burzi), te su navikli na ‘up, up’, znam da ovo ne odgovara i da ce pisati postove stila: hrvatska u nato, hrvatska na marsu; srbija jako dobra i miroljubiva a kosovo nije nikakav problem;

To se pogotovo odnosi na ekipu sa IGH, kad Jure Radić zine oni unaprijed odrade rast 10%….
Ekipa je u potpunosti izgubila smisao za realnost, žive u iracionalnom svijetu Jure Radića i njegovih budućih poslova……..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

kol ega dragi nije mi namjera nikoga nagovarati na bilo što,ali kad pogledam portfelj koji sam imao 2001 i njegovu današnju vrijednost boli me glava.I tada je bilo veliki broj onih koji su govorili o precijenjenosti tih dionica,a najčešće se radilo o tzv.analitičarima

Kolega leon, ja mislim jednostavno da ce trebati paziti, jer će biti puno više mina na burzi, i neke dionice koje su rasle nerealno ce pasti ali, da li se slazete da je npr. rast VIRA opravdan napretkom poslovanja, i nema nikakve veze s precijenjenosti trzista.

To se pogotovo odnosi na ekipu sa IGH, kad Jure Radić zine oni unaprijed odrade rast 10%….
Ekipa je u potpunosti izgubila smisao za realnost, žive u iracionalnom svijetu Jure Radića i njegovih budućih poslova……..

Ma kaj vam je kolega. Sa IGH je matematika jasna ko dan: 20 milja novih poslova = 20% rasta u tjedan dana [smiley1]

Šta ste se ulovili IGH, ljudi 10 godina skupljaju najbolje stručnjake i ulažu u njih, i to im se počelo vraćati s kamatama. U situaciji kad regija vapi za izgradnjom infrastrukture, a oni praktički nemaju konkurencije, velika očekivanja od IGH su realna. To je jedna jako lijepa priča sve u svemu.

[

[/quote]
pa gos. Radić ti je tehnomenađžer HADEZEJA! zar ne i Šuker isto[smiley7]

dan je pametniji od noći

IZJAVA DANA

“Nama o krizi nisu govorili.”
Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga

hate red

IZJAVA DANA

“Nama o krizi nisu govorili.”
Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga

He, he… Ovi su skuzili da je njemu zali boze truda ista govorit. Srecom pa su u MMF-u nesposobnjakovici posebne vrste, pa mozda jos ima nade za nas. S tim da me pogled na ministra financija deprimira, koliko samo prasadi, janjica i kozlica nastrada od njega.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

IZJAVA DANA “Nama o krizi nisu govorili.” Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga

Gdje je ovo Šuker izjavio…???
Izjavio je (HTV) da se smanjuje stopa zaduženosti Hrvatske iz godinu u godinu i da Hrvatskoj ne prijeti
nikakva kriza.

koja to lijepa tema drage kolege i kolegice- mozes lijepo nesto nauciti (gl.Leonov post) i lijepo se nasmijat (gle ovaj od Deimosa)! [smiley2]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

kamenac:

IZJAVA DANA “Nama o krizi nisu govorili.” Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga

Gdje je ovo Šuker izjavio…???
Izjavio je (HTV) da se smanjuje stopa zaduženosti Hrvatske iz godinu u godinu i da Hrvatskoj ne prijeti
nikakva kriza.

A ta izjava je tek burek zesci pri kojem je “zaboravio” reci koliko je povecan unutarnji dug koji je za likvidnost puno gori.

ajoj korekcija se nastavlja, a opet ste pustili temu da padne na 5. stranicu… jel se ovoj korekciji nazire kraj prije 5.11. ?? jel vec kasno za rasprodati portfelj?

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close