Ovima sto ulazu od nedavno (da se razumijemo, ni ja nisam nesto dugo na hrvatskoj burzi), te su navikli na ‘up, up’, znam da ovo ne odgovara i da ce pisati postove stila: hrvatska u nato, hrvatska na marsu; srbija jako dobra i miroljubiva a kosovo nije nikakav problem;
To se pogotovo odnosi na ekipu sa IGH, kad Jure Radić zine oni unaprijed odrade rast 10%….
Ekipa je u potpunosti izgubila smisao za realnost, žive u iracionalnom svijetu Jure Radića i njegovih budućih poslova……..
kol ega dragi nije mi namjera nikoga nagovarati na bilo što,ali kad pogledam portfelj koji sam imao 2001 i njegovu današnju vrijednost boli me glava.I tada je bilo veliki broj onih koji su govorili o precijenjenosti tih dionica,a najčešće se radilo o tzv.analitičarima
Kolega leon, ja mislim jednostavno da ce trebati paziti, jer će biti puno više mina na burzi, i neke dionice koje su rasle nerealno ce pasti ali, da li se slazete da je npr. rast VIRA opravdan napretkom poslovanja, i nema nikakve veze s precijenjenosti trzista.
Ekipa je u potpunosti izgubila smisao za realnost, žive u iracionalnom svijetu Jure Radića i njegovih budućih poslova……..
Ma kaj vam je kolega. Sa IGH je matematika jasna ko dan: 20 milja novih poslova = 20% rasta u tjedan dana [smiley1]
Šta ste se ulovili IGH, ljudi 10 godina skupljaju najbolje stručnjake i ulažu u njih, i to im se počelo vraćati s kamatama. U situaciji kad regija vapi za izgradnjom infrastrukture, a oni praktički nemaju konkurencije, velika očekivanja od IGH su realna. To je jedna jako lijepa priča sve u svemu.
[
To se pogotovo odnosi na ekipu sa IGH, kad Jure Radić zine oni unaprijed odrade rast 10%….
[/quote]
pa gos. Radić ti je tehnomenađžer HADEZEJA! zar ne i Šuker isto[smiley7]
IZJAVA DANA
“Nama o krizi nisu govorili.”
Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga
IZJAVA DANA
“Nama o krizi nisu govorili.”
Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga
He, he… Ovi su skuzili da je njemu zali boze truda ista govorit. Srecom pa su u MMF-u nesposobnjakovici posebne vrste, pa mozda jos ima nade za nas. S tim da me pogled na ministra financija deprimira, koliko samo prasadi, janjica i kozlica nastrada od njega.
IZJAVA DANA “Nama o krizi nisu govorili.” Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga
Gdje je ovo Šuker izjavio…???
Izjavio je (HTV) da se smanjuje stopa zaduženosti Hrvatske iz godinu u godinu i da Hrvatskoj ne prijeti
nikakva kriza.
koja to lijepa tema drage kolege i kolegice- mozes lijepo nesto nauciti (gl.Leonov post) i lijepo se nasmijat (gle ovaj od Deimosa)! [smiley2]
kamenac:
”
IZJAVA DANA “Nama o krizi nisu govorili.” Ivan Šuker, ministar financije, opovrgavajući izvješće MMF-a da Hrvatskoj prijeti kriza zbog prevelikog vanjskog duga
”
Gdje je ovo Šuker izjavio…???
Izjavio je (HTV) da se smanjuje stopa zaduženosti Hrvatske iz godinu u godinu i da Hrvatskoj ne prijeti
nikakva kriza.
A ta izjava je tek burek zesci pri kojem je “zaboravio” reci koliko je povecan unutarnji dug koji je za likvidnost puno gori.