Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“-Ministar obrane: Srbija neće intervenirati na Kosovu”
A možda interveniraju u Bosni…jel to bilo obećanje ministra Srbije…?

A možda interveniraju u Hrvatskoj[smiley8][smiley1]

Citirat ću nekog:

“Povijest je pokazala da se sva, ali sva očekivanja uvijek izjalove…”[smiley2]

A možda ste upravo vi multinick[smiley8]

Only God, Muammar and Libya!

Točno…svi smo mi multinick…[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Ovaj mjesec nema smisla raspravljati o korekciji, a za idući ćemo vidjeti. Tko se prebacio u keš prerano je to uradio jer masa novih malih ulagača upravo se slijeva na burzu (znam ih osobno nekoliko) i pri tome donose povrat love od HT- + lovu od prodaje HT-a+lovu iz čarapa, fondovima se vratilo brdo love od nekupljenog HT-a, velik broj građana počeo je ulagati ovih dana (opet) u fondove, hrvatska vanjska politika odlično kotira itd…. Zaista ne vidim razloga za korekciju još barem desetak dana (oscilacije indexa i cijena dionica normalna su pojava i njih ne računam pod korekciju). Uživaj narode [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Da ne zalazimo dalje u rasprave. Neke dionice imam još od prije 2000-te. I ne mislim ih skoro prodavat. Što se mene tiče. Može doć korekcija i trajat 5 ili 10 godina, što je veći pad, veći je i rast poslije. Mogu nadokupit. Mlad sam pa mogu čekat.[smiley2]

Only God, Muammar and Libya!

oberst:
Neke dionice imam još od prije 2000-te

Svaka čast. I ja bih volio da imam dionice kupljene po tim cijenama. Iako sam i tad imao znatna sredstva moji interesi su bili drugdje usmjereni i sad mi je krivo.

avax10:
Ovaj mjesec nema smisla raspravljati o korekciji

Osobno ne vjerujem da ćemo skoro u korekciju jer je još uvijek preveliki optimizam, ali sam svejedno počeo proučavati situaciju u regiji i razmišljam alocirati dio sredstava ako ni zbog čega drugog onda zbog diverzifikacije, a i da imam još koju fundamentalno potcijenjenu dionicu. Špekulacije da, ali manjim dijelom portfelja.
Zapravo to sad tako razmišljam, ali tko zna kako ću razmišljati za mjesec ili dva kad planiram početi sa realizacijom. Možda mi se neće dati kad se sad tako lijepo zarađuje?[smiley2]

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Sto posto se slažem sa svim Vašim izrečenim primjedbama!
[smiley2]

dan je pametniji od noći

Sto posto se slažem sa svim Vašim izrečenim primjedbama! [smiley2]

Ja se ne slažem s niti jednom

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

@Asko

Ha Ha…[smiley2]
Iako se ne slazem bas sa svime, dobro sam se nasmijao.[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Do početka ljeta sam se bojao i same pomisli na riječ korekcija.

Sad sa 3 margina realizirana u doba najjačih korekcija , mogu samo reći:

IDUĆA KOREKCIJA – IDUĆI MARGIN

MORAM KOMENTIRATI…
“-Novi dioničari sa svježim CASH-R-A”
Ušli u HT i izašli…povrat se vratio na račune i čarape.

“-Hrvatska kao članica Vijeća Sigurnosti”
Kakve veze to ima sa FI od recima Vira???

“-3Q rezultati”
Još nisu došli ali iz prakse znam da zbog njih tržište u ovo doba godine potone.

“-Rekordna turistička sezona”
Je i dionice stagniraju.

“-Gospodarski rast”
BNP 6% raste, a tržište je raslo 50% !!!

“-Prisutnost stranih banaka i investitora”
Već godinama su prisutni, za tvoju informaciju, u značajnijoj količini od 1998. godine

“-Ministar obrane: Srbija neće intervenirati na Kosovu”
A možda interveniraju u Bosni…jel to bilo obećanje ministra Srbije…?
“-NATO”
Kad uđemo u Nato imaćemo značajniju inflaciju te godine…pitaj me zašto.

“-EU”
Još 2 godine

“-HDZ po najnovijoj anketi vodi”
Korekcija i snjima i bez njih (samo jača)

“-Korekciju smo imali, a možda smo još lagano u njoj”
Sine, ne znaš ti što je korekcija, kad doživiš neku od 2 godine, onda se javi…

“I vi bi u korekciju?[smiley1]”
Jok, ti bi…

[smiley2][smiley1][smiley1]
[/quote]

Tipičan primjer čovjeka koji je prodao dionice još tamo prije mjesec dana i kupio HT i sad bi se htio vratiti po ondašnjim cijenama. I sad izokreće činjenice. E pa neće ići.
Kolega Oberst vama svaka čast. Dalo bi se tu još nadodati ali nemam vremena. Uglavnom sve govori na porast Crobexa i to bar još za 20%. Ili bolje reći porast tržišta jer trebaju još porasti dionice koje nisu u sastavu Crobexa. [smiley1][smiley1][smiley1]

I taj rast će trajati barem do kraja godine jer još puno ljudi treba izvući iz HT a koliko vidim iz okružja a i iz medija barem 20% novaca se vraća na tržište. Što će reći 2 i pol milijarde kuna .[smiley1][smiley1][smiley1]

Tipičan primjer čovjeka koji je prodao dionice još tamo prije mjesec dana i kupio HT i sad bi se htio vratiti po ondašnjim cijenama. I sad izokreće činjenice.

Nemrem vjerovati da ni vi ni oberst niste skuzili da je Asko samo kopirao hrpu TUDJIH postova i time napravio svojevrstan presjek.

New Report

Close