Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jeste razmislili da ćete u studenom biti u vrlo jakoj korekciji ??? Niste ??? E pa vrijeme je da o tome razmislite. CROBEX će biti duboko ispod 4600. S poštovanjem Karoje

Nisi lud sinko!Kad bi barem mogao kupiti PUT opciju na Crobex??Bilo bi love ko blata u slučaju pogotka!!!

Novac je kisik burze!

Stvarno ste promašili temu – Ivek&Karoje. Nikome niste interesantni ovih dana i s time se morate pomiriti

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

karoje:

Jeste razmislili da ćete u studenom biti u vrlo jakoj korekciji ??? Niste ???

E pa vrijeme je da o tome razmislite. CROBEX će biti duboko ispod 4600.

S poštovanjem

Karoje

To bi se moglo dogoditi samo u jednom scenariju – Grupa TNT dosla na vlast.

Malo teže.

Prema rezultatima prvog velikog predizbornog istraživanja RTL Televizije, Večernjeg lista i Media Servisa, 31,9 posto ispitanika svoj bi glas dalo HDZ-u, a 30,1 posto SDP-u.

+ dijaspora. SDP-u je ovo ionako vrhunac.. A HDZ rapidno raste. Prve ankete su mu davale 18%.

Only God, Muammar and Libya!

Karoje me podsjeća na jednog ex-člana foruma al ne mogu se točno sjetiti…možda gtomislav ili tako nešto…netko je imao jako sličan stil pisanja!!!

Novac je kisik burze!

Počelo je opet s drukanjem. Sad se ekipa iskrcala pa je vrijeme za plašenje. Ne znam dugo ih nije bilo. Sad će početi kako je u Americi banana, u Japanu kataklizma u Sirija izgorila trava te u Rio de Janerio plima pokrila cijelu plažu i što je najbitnije takve info će ići od business.hr i nekih forumaša, a sve u cilju zastrašivanja.
Mi smo izričito zatvorena sredina i prema potrebi koristimo medije da djelujemo, kako pozitivno tako negativno.
Moje mišljenje je neke dionice skoče malo previše, ali bože moj, mislim da je kako strah od gubitka tako je strah i od prenaglog rasta pa odmah izlazimo plašeći se pobjede.
Nema straha od kataklizme, najavljujuje je već 5 godina, od lagane korekcije možda o kojoj sam jučer pričao pa su me pljuvali a sve zbog Atlantica, bez obzira na malu ponudu, mnogi će htjeti jer mnogi ne razmišljaju da je IPO zapravo mali.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Stvarno ste promašili temu – Ivek&Karoje. Nikome niste interesantni ovih dana i s time se morate pomiriti

Sve 5. Svatko neka si misli svoje.

skype - ivek1234

brinut ćemo se kad crobex zagrebe šesticu[smiley1]

Heaven or Las Vegas

brinut ćemo se kad crobex zagrebe šesticu[smiley1]

Daj Boze!

skype - ivek1234

Očekujem manju korekciju pred izbore, nakon izbora ovisi , također nafta na 90$ …. ja bi se malo povukao ali nemogu, pre veliki sam optimist, ali moj imaginarni prijatelj kaže povuci se … on je uvijek u pravu!

Cookie Monster

a jos ako uvedu derivate kako pricaju……[smiley2]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

vodoinst: ” Stvarno ste promašili temu – Ivek&Karoje. Nikome niste interesantni ovih dana i s time se morate pomiriti ” Sve 5. Svatko neka si misli svoje.

Ivek,šta si istovario DLKV kad više tamo ne pišeš?

Mislim da smo još uvijek u prevelikoj euforiji za neku ozbiljniju korekciju, kod svih brokera i dalje gužve, ljudi prodaju HT, ašta će s novcima nego u druge dionice. Nitko ne napušta stol kad dobiva!
pred izbore možda stagnacija, ali korekcija sumnjam
SDP ionako odustao od kapitalne dobiti (za male ulagače)

New Report

Close