Medo, stari, to su ti inicijali Roberta Kyosakija, a povećana ponuda dionica će neminovno dovesti ponudu i potražnju u balans, jer ne radi se tu samo o 7 mrld HT, već i o ATGR, VERN, i pregršt drugih ponuda tipa dokapitalizacija i ostalih ponuda. Možda i Kapitalni fond sa dodatnih 2 mrld kuna ponude? Tko zna?
Frendovi iz fondova su mi to najavili prije tri mjeseca.
Zna se dobro što slijedi nakon Euforije…………
Sugeriram ti oprez, i ne samo tebi već i ostalim trejderima
Pozdrav Bubašpara
Alien: ” Naravno da nece nitko staviti natrag lovu u carapu, ali nemojte ni ocekivati da ce se tih 7 milijardi sliti na burzu. Po mojem osjecaju ak se 1/6 toga slije mozemo reci da je super. ” To bi bilo strašno puno. I dovoljno da omastimo brka za cijelu godinu [smiley2]
i 100 milja kuna bilo bi više nego dovoljno….
Inace, s obzirom da je Crobex na 5188,09 sad mozemo reci da je korekcija konacno gotova. Dabogda nam se ne vratila natrag barem onoliko koliko je trajala (od pocetka svibnja). [smiley2]
Inace, s obzirom da je Crobex na 5188,09 sad mozemo reci da je korekcija konacno gotova. Dabogda nam se ne vratila natrag barem onoliko koliko je trajala (od pocetka svibnja). [smiley2]
Baš sam ti htio reći, ali ipak valja pričekati “zaključnu” cijenu. [smiley11]
neka te Bog dragi čuje[smiley2]
Alien:
”
”
Baš sam ti htio reći, ali ipak valja pričekati “zaključnu” cijenu. [smiley11]
Kolega kad kazem da je gotovo onda je gotovo [smiley2]. E sad ajmo prognoze do kraja godine gdje ce biti Crobex
kad je stanovništvo izvlačilo novce iz dionica radi THT gdje je Crobex bio,sada kad su ljudi u THT-u ili čekaju povrat novca fondovi su napucali cijene pa vi narode kupujte po barem 10-20% skupljim cijenama.
Svaka škola se plaća!
Ja se kladim da će Crobex od 11 mjeseca početi klizati opet prema dole jer će se fondovi opet maknuti s kupnje a oni koji budu kupovali po ovim ili višim cijenama neće imati kome prodati…mnogi će ulupati lovu u kkupovinu T-HT preko burze!
Ja se kladim da će Crobex od 11 mjeseca početi klizati opet prema dole jer će se fondovi opet maknuti s kupnje a oni koji budu kupovali po ovim ili višim cijenama neće imati kome prodati…mnogi će ulupati lovu u kkupovinu T-HT preko burze!
zasto?
zbog izbora??
mislim da to vise nije tako opasna stvar za burzu..
pomalo su se i SDPovci povukli s tim..a ako HDZ dobije..onda cemo imati veliki boom![smiley2]
kad je stanovništvo izvlačilo novce iz dionica radi THT gdje je Crobex bio,sada kad su ljudi u THT-u ili čekaju povrat novca fondovi su napucali cijene pa vi narode kupujte po barem 10-20% skupljim cijenama.
Svaka škola se plaća!
Pa npr. KD Victoria se jos nije oporavila od korekcije. Sad je na 8,8xxx a bila je na 9,2xxx prije neg se skrkala. Tak da npr tko zeli u KD jos uvijek ima vremena uletit a vidim i da su najavili akciju od 15.10. do 15.11. Pitam se zasto [smiley2]
Kolega kad kazem da je gotovo onda je gotovo [smiley2]. E sad ajmo prognoze do kraja godine gdje ce biti Crobex
Svaka čast. [smiley2]
Neću prognozirat, ali ću reći da sam zgazio Crobex za 35%. Toliko sam otišao gore, dok je on mrljavio.