Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

euforija nastupa negdje 12.10..kad navale ht dioničari na burzu.

I prije, kad se naplate prodavači HT-a od prvog dana.
A parangali čekaju spremni……

Mislim da će u petak biti i dosta prodaje drugih dionica da bi se kupilo HT na burzi.

Mislim da će u petak biti i dosta prodaje drugih dionica da bi se kupilo HT na burzi.

Mislim prije u cetvrtak nego u petak. U Petak ce svi buljit u T-HT, to ce bit ko triler i brljat po nalozima za kupnju i prodaju.

to bi bila najveca pogreska sto mozete uciniti…..vidjet cete tek rast ostalih dionica….onih 7 milijardi kuna koje se negdje moraju uloziti…ok nece sve ali i 1 je dosta da nase trziste, ovako maleno, poleti u nebo![smiley2]

OBAMA................SPASITELJ

Mislim da jako krivo mislis [smiley2]

Croblack:

Kolega, mislim da bi do kraja tjedna mogli izaći iz korekcije. Što vi mislite? [smiley2]

No respect

Živi bili pa vidjeli, kolega. Dosta smo se puta mogli nagledati reakcija ljudi kada neka nova dionica izađe na tržište, a treba uzeti u obzir da su mnogi nezadovoljni količinom koji su kupili na IPO i da su očekivanja rasta za ovu dionicu velike. Bilo bi idealno kada bi povrat viška uplaćenih sredstava dobili već u petak jer imam osjećaj da će biti lijepih prilika za kupnju [smiley2]

Osobno mi ne pada na pamet prodavat moje dvije princeze ATPL I INGR-a,da bi dokupio THT.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Alien:

Croblack:

Kolega, mislim da bi do kraja tjedna mogli izaći iz korekcije. Što vi mislite? [smiley2]

Kak Crobex napreduje bogme trebali bi.

S ovim IPO na našoj burzi se za sada ništa ne može uspoređivati, ali evo kako su se kretali INA i Crobex, nakon izlistanja INA.
Do 12.10. na Crobex ne može utjecati višak novca s HT.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Ja vidim višak dionica uskoro i to priličnog, u vrijednosti 7 mrld kuna.

Dovoljan razlog za zabrinutost.
Vaša Bubašpara

Kako bi rekao R.K. novac na burzi nikad nije izgubljen već je promijenio vlasnika

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

S ovim IPO na našoj burzi se za sada ništa ne može uspoređivati, ali evo kako su se kretali INA i Crobex, nakon izlistanja INA. Do 12.10. na Crobex ne može utjecati višak novca s HT.

U slučaju INE povrati su bili relativno mali, no kod HT-a će se na račune investitora vraćati milijarde kuna! Ne dajmo dionice u bescjenje, ne dajmo HT ispod 400 kn! Tko hoće naše dionice neka odriješi kesu! [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close