Hmm, neko urušavanje i u Mikulićima, zbog građenja. Tko prvi sazna ko je to gradio, nek javi hmm
( Kvaternikova ulica)
mogao bi crobex u pon i ut roknuti zbog vern-a
Pa valjda su se naučili ovi koji su prodavali zbog HT-a.
A paket Veterine će dobiti za 500 kuna.[smiley1]
Mogli bi sutra i u utorak ipak malo dolje zbog veterine a i zbog same tehnike(jaki rast u zadnjih 10 dana)
Tko bude u utorak prodavao samo zbog veterine, taj kasni. Od prodaje u ponedjeljak će neki moći imati koristi.
Mogli bi sutra i u utorak ipak malo dolje zbog veterine a i zbog same tehnike(jaki rast u zadnjih 10 dana)
Ne tehnike kao tvrtke nego TA
GERONIMO:
”
”
Ne tehnike kao tvrtke nego TA
Pa kužimo, napisao si malim slovom. Ali ne mogu vjerovati da ima tako jako naivnih da sad nešto rasprodaju za Vern. Za nešto o čemu nemaju pojma. Buffet bi se prevrnuo u grobu. Pardon, u krevetu.
Sad sam se sjetio da je još živ.[smiley2]
tenkista:
Buffet bi se prevrnuo u grobu. Pardon, u krevetu.
Sad sam se sjetio da je još živ.
[smiley2][smiley2]
Inače, ne znam baš da bi mu VERN bio zanimljiv.
Da, crobex bi mogao lagano nizbrdo skroz dok ne dođu preplaćeni novci od HT-a. A i ova sva sila IPO-a sumnjam da će dozvoliti jači rast čak i uz veći priljev novca na burzu. A da će doći do pomame za dionicama to je izgleda van svake sumnje jer su najavili da će cijena dionice HT biti ispod 300kn, što će svima omogućiti zaradu. Veća zarada znači i jaču zlatnu(dioničku) groznicu.
Nekako me je strah previsokog leta crobexa jer bi u suprotnom slučaju pad mogao biti veći. To ne mora biti točno, ali osjećam se bolje uz stabilniju situaciju. Zato su ovi IPO-i dobro došli. Da rashlade pregrijanu atmosferu, da dobijemo dubinu, tromost, a i u krajnjoj liniji da se pomogne privredi/proračunu da dođe do sredstava, a i mi malo da zaradimo.
Čak je i Jurčić omekšao stavove, a za SAD i njihove hipotekarne kredite boli nas ona stvar.:-) Ionako je svj. velesila postala KIna, a ne tamo neki SAD. Zanimljivo je to kako se netko nepromišljenom potrošnjom, gomilanjem duga, može dovesti u situaciju da ovisi o drugome kao što sad Amerika, koja slovi kao velesila, ovisi o tome hoće li se Kina riješiti dolarskih rezervi i baciti SAD na koljena.
pozdrav!
Mislim da čemo gore. Ovo s veterinom premalo je novaca. Očekujem rast zbog povratka novaca od THT, pa če investitori loviti startne pozicije. No vidijet čemo danas. Možda pa nisam u pravu.[smiley6]
Mislim da čemo gore. Ovo s veterinom premalo je novaca. Očekujem rast zbog povratka novaca od THT, pa če investitori loviti startne pozicije. No vidijet čemo danas. Možda pa nisam u pravu.[smiley6]
o kojem ti povratu novca govoris, pa lova ce se vracat tek iduci tjedan