Bero:
“/> Ja očekujem još desetak dana korekciju a onda boom. I to veliki. Imho
Mislim ipak da neće još toliko, ali već sredinom narednog tjedna bi mogli polako gore. Takođe mislim da se 95% koji su se mislili iskrcat za HT su to već napravili, tako da ostaje onaj drugi 5 % tni fraktil koji nebi trebao praviti veću korekciju ovih dana!
Na korekciju ne utjeće samo povećana ponuda već utjeće i smanjena potražnja.
Bero:
“/> Ja očekujem još desetak dana korekciju a onda boom. I to veliki. Imho
Mislim ipak da neće još toliko, ali već sredinom narednog tjedna bi mogli polako gore. Takođe mislim da se 95% koji su se mislili iskrcat za HT su to već napravili, tako da ostaje onaj drugi 5 % tni fraktil koji nebi trebao praviti veću korekciju ovih dana!
Na korekciju ne utjeće samo povećana ponuda već utjeće i smanjena potražnja.
ja se kladim da ce u srijedu biti obrat…
a jeste vi optimisticni.. kaj mislite da su ljudi vec povukli novce iz fondova? e pa nisu.. njih 90% sigurno nije..
pravi pad tek slijedi sljedeca 2 tjedna.. lupati ce fondovi po bidu kolko treba.. manje ce oni izgubiti na tome nego da placaju udjele po visljoj cijeni.. a kad se 10 fondova slozi i polupa bid nece ni ostat vise nikog tko ce moci kupiti ista..
a jeste vi optimisticni.. kaj mislite da su ljudi vec povukli novce iz fondova? e pa nisu.. njih 90% sigurno nije..
kaj se fondova tice mislim da je glavnina rijesena. tko bi riskirao onih 7 dana za isplatu…
a jeste vi optimisticni.. kaj mislite da su ljudi vec povukli novce iz fondova? e pa nisu.. njih 90% sigurno nije.. pravi pad tek slijedi sljedeca 2 tjedna.. lupati ce fondovi po bidu kolko treba.. manje ce oni izgubiti na tome nego da placaju udjele po visljoj cijeni.. a kad se 10 fondova slozi i polupa bid nece ni ostat vise nikog tko ce moci kupiti ista..
Lupetaš gluposti. Očito je da nisi proživio IPO INE.
svi koje znam a imaju novce u fondovima jos nisu podigli novce..(idu svi na HT) meni je sjelo u 3 dana prosli put..
super24:
”
a jeste vi optimisticni.. kaj mislite da su ljudi vec povukli novce iz fondova? e pa nisu.. njih 90% sigurno nije.. pravi pad tek slijedi sljedeca 2 tjedna.. lupati ce fondovi po bidu kolko treba.. manje ce oni izgubiti na tome nego da placaju udjele po visljoj cijeni.. a kad se 10 fondova slozi i polupa bid nece ni ostat vise nikog tko ce moci kupiti ista..
”
Lupetaš gluposti. Očito je da nisi proživio IPO INE.
kako nisam.. jesam, jos sam tu
[smiley1]
svi koje znam a imaju novce u fondovima jos nisu podigli novce..(idu svi na HT) meni je sjelo u 3 dana prosli put..
znam da ti je sjelo. no mene interesira da li bi ti riskirao potencijalnu zaradu od 50% i cekao zadnji dan… mislim da je malo tko cekao do zadnjeg dana. jos sutra i prekosutra i gotovo je sa rasprodajom. no otom potom. da se ne pravimo previse pametni…
ja ne bi.. ali znam za slucajeve ljudi koji su uplacivali u 4. mjesecu i htjeli dici koji postotak do IPO-HT-a.. a i koji su imali novce u fondovima i tek se ovih dana sjetili da bi IPO HT-a mogao biti dobra ideja..
Očito je da nisi proživio IPO INE. ” kako nisam.. jesam, jos sam tu [smiley1]
Napisao sam proživio a ne preživio. Napravi domaću zadaću iz statistike pa ćeš shvatiti zašto mislim da nisi u pravu.
cemu ovakva bahatost? jel mislis da si toliko pametniji od mene? mozda i jesi, vidjet cemo..
cemu ovakva bahatost? jel mislis da si toliko pametniji od mene? mozda i jesi, vidjet cemo..
Uopće nije bahatost. Žao mi je što ne kužiš da je potrebno samo malo truda da se sistematiziraju podaci sa ranijih IPO-akcija i izvuče zaključak o prilično vjerojatnom kretanju CROBEXa sljedećih 15 dana.