nije da mi ide lose u zivotu ali..
pocetna placa programera u renaissance techn..
Total expected first-year compensation will range between $125,000 and $250,000,
depending on background and experience.
Nema korekcije od idućeg tjedna ……….. samo gledajte i plačite…………..prometi su sve veći i nervoza raste, he,he
Ko je jamio…………. jamio je[smiley1]
Ja očekujem još desetak dana korekciju a onda boom.
I to veliki.
Imho
[smiley2]
…pa valjda vam je jasno da će korekcija, veća ili manja, potrajati sve do prvih dana ht-a na tržištu. Kad se krene prodavat ht, a mnogi će to učiniti prvog ili drugog dana, kapital će se samo prelijevati u korigirane dionice na tržištu. A obzirom da svi trpaju u ht koliko mogu, veliki je to novac…[smiley2]
Ja očekujem još desetak dana korekciju a onda boom. I to veliki. Imho [smiley2]
Mislim ipak da neće još toliko, ali već sredinom narednog tjedna bi mogli polako gore. Takođe mislim da se 95% koji su se mislili iskrcat za HT su to već napravili, tako da ostaje onaj drugi 5 % tni fraktil koji nebi trebao praviti veću korekciju ovih dana!
Jaksa Cvitanic:
Znači, zaključak je da su matematičari bolji igrači na burzi od ekonomista? Ili su oni prvi pronašli kamen mudrosti za ulaganja? U ulaganjima nema kamena mudrosti. Trebate kao Renaissance imati 200 dobro plaćenih doktora znanosti koji pišu algoritme i 20 godina iskustva. Osim toga imaju i superkompjutore. Na instinkt je teško dugoročno biti uspješan, češće je tu riječ o sreći.
Nije bas da se slazem: Znaci da osnivac sam ne bi mogao uspjeti jer mu je u startu trebalo 200 doktora znanosti da mu racunaju modele. zaista svasta. a jos i superkompjuter. covjek je skuzio dobar algoritam i tako je krenio. a da se bavio spekulacijom na pocetku -> garantirano.
Nema korekcije od idućeg tjedna ……….. samo gledajte i plačite…………..prometi su sve veći i nervoza raste, he,he Ko je jamio…………. jamio je[smiley1]
Ostat ćete svi bez gaća, ne zvao se ja Ljubo Jurčić
Španac:
”
Nema korekcije od idućeg tjedna ……….. samo gledajte i plačite…………..prometi su sve veći i nervoza raste, he,he Ko je jamio…………. jamio je[smiley1] ”
Dok je nama našeg Pounja, nema da brineš
[smiley1]
nego provjeri ti svoje
oces pravit IPO?
Poduzeća koje proizvodi kompot od Slavonskih jagoda? Ne bi mi šerif Buffalo Sam o’ Dol odobrio Prospekt… Kada bi pravio IPO Miljevačke pršutane d.d. Prospekt bi istog dana bio odobren. A bili bi i zaštićeni od optužbi da napuhujemo cijene… Miljevčani su zaj….. ljudi!!! [smiley2][smiley1][smiley2]
Živeli petogodišnji planovi!!! Živeo ekonomski genij, drug Josif Visarionovič Džugašvili!!! [smiley2][smiley1][smiley2]