ententinis: ” Nego kolega ivek kaj velite vi na slijedeći tjedan u Americi? U srijedu FED sa biti ili ne biti, a ostale dane objava FI četiri najveće banke. Biće napeto ” Cini mi se da ce kod nas biti napetije.
– ovo je ipak Balkan, što nema puno veze s Amerikom.
– a ovih dana će i zadnje kamikaze prodavati svoje dionice zbog HT.
– i zanemarite malo ovu temu, jer čekaju nas puno bolja vremena.
– pa ovo su prilike za zaraditi koje se ne ponavljaju puno puta u životu.
– pa ja poznajem barem deset novih investitora kojima će HT biti prva kupnja dionica.
– dočekajte nove ulagače s osmjehom na licu i poželite im puno sreće.
Pozdrav !
Nego kolega ivek kaj velite vi na slijedeći tjedan u Americi?
U srijedu FED sa biti ili ne biti, a ostale dane objava FI četiri najveće banke.
Biće napeto
Nisam prozvan, ali budno osluškujem što se događa preko bare. Predviđam potop do petka (u americi, jasno). I čekam s HT-om do sljedećeg tjedna
Nisam prozvan, ali budno osluškujem što se događa preko bare. Predviđam potop do petka (u americi, jasno). I čekam s HT-om do sljedećeg tjedna
Mislis do drugog tjedna ? Ja isto. cemu zurba….
budd: ” Nisam prozvan, ali budno osluškujem što se događa preko bare. Predviđam potop do petka (u americi, jasno). I čekam s HT-om do sljedećeg tjedna ” Mislis do drugog tjedna ? Ja isto. cemu zurba….
cekali i tako godoa , a jedan da mu se zena vrati s ljetovanja pa ne docekali, bas mi je drago zbog tebe ivek sto si sve prodao sve, pa sad skrguces zubima[smiley2] vec sam ti reko da se okanis burze, nije to za tebe, dobit ces cir, visoki tlak secer od zivciranja za propustenim prilikama, od kičmatransporta bole samo leđa, stoga se uhvati preventive i ojacaj leđa prije pohoda na bauštelu[smiley2][smiley2][smiley1]
cekali i tako godoa , a jedan da mu se zena vrati s ljetovanja pa ne docekali, bas mi je drago zbog tebe ivek sto si sve prodao sve, pa sad skrguces zubima[smiley2]
Nisam sve prodao. Zato malo i skrgucem zubima.
vec sam ti reko da se okanis burze,
Hvala na savjetu.. Malo sam tumplast, sporo ucim.
nije to za tebe, dobit ces cir, visoki tlak secer od zivciranja za propustenim prilikama, od kičmatransporta bole samo leđa, stoga se uhvati preventive i ojacaj leđa prije pohoda na bauštelu[smiley2][smiley2][smiley1]
Imas pravo. Ubila me krav maga!
[ Imas pravo. Ubila me krav maga!
[/quote]
a bolje i to nego kombinacija lijevog pa desnog direkta,pa ponovno lijevi kroše… slikovito opisano, krece se lijevim direktom , koji je lagani lažnjak, baca desni direkt, koji pogađa u bradu , protivnik je vec dobrano uzdrman, a potom lijevi kroše lomi vilicu ili jetru, ovisno gdje protivnik drži ruke[smiley2][smiley1]
Evo i korekcije Agrokorovog kreditnog rejtinga
Sasvim očekivano. Sad bi mogle opet fino potegnuti (agro-petica)
CRKO DA BOG DA SVATKO TKO PRIZIVA, VOLI KOREKCIJU,TE SVATKO TKO PIŠE NA TEMU KOREKCIJA!!!
HDZ HDZ HDZ HDZ
Biber, ti si moj igrač…..samo puno siroviji i brutalniji……hehe…….
Cekajte da dodje shortanje kod nas decki, pa cete vidjet belaja…
korekcija je dobra za zdravi razvoj tržišta jer kod nas kad stampedo krene, to nema veze sa zdravom pameti, samo što nam je teško gledati kada se gubi svakodnevno više tisuća ili par stotina – kako kome ovisno o visini uloženog.
Cekajte da dodje shortanje kod nas decki, pa cete vidjet belaja…
Onda ćemo moći i zarađivati,a ne samo dokupljivati…