Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nekom je korekcija majka a nekom maćeha.Znam sigurno da SLK-a nije maćeha [smiley2]

Eto, poklopilo se dobro. Mene više frka što će bit kad prestane korekcija. Onda će se valjda sve moje strovalit dolje. Viva la korekcion! [smiley11]

No respect

Od sutra idemo gore, tko je jamio, jamio je.

Teško

Hell is Empty and all the Devils are Here

Gotovo nemoguce…

skype - ivek1234

Sasvim svejedno da li par dana prije ili poslije. Skori rast cijelog tržišta vrlo je izvjestan i neizbježan.

Ignore: KressoM, delux

Pa zar nisu i fondovi nesto izgubili u zadnja dva mjeseca, pa im je potreban oporavak poslije T-HT-a (doduse ne prevelik rast) ?

30-50 posto prinosa u godinu dana je vise nego odlican rezultat na nivou godine. A to imaju u ovom trenutku. Samo trebaju odrzati razinu sto im nece biti jako tesko.

skype - ivek1234

30-50 posto prinosa u godinu dana je vise nego odlican rezultat na nivou godine. A to imaju u ovom trenutku. Samo trebaju odrzati razinu sto im nece biti jako tesko.

Samo da tu razinu 30-50 posto prinosa ne održavaju prodavanjem dionica na kojima su zaradili……….

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Evo recimo kolega Avax u svom potpisu kaže da “puno jadnije je besramno drukanje pojedinih forumaša za korekciju ne bi li od malih ulagača iscijedili još pokoju dionicu par % jeftinije”.
Ja isto tako kažem da Avax svojim nerealnim drukanjem prema gore tipa ” sad to ide u nebesa, samo je pitanje dana” druka da može nekom prodati.
Inače Avax i tenkista pričaju da nema ništa od korekcije još od petog mjeseca,
a sad se čudom čude.
Ne znam samo kako će im to pomoći.
BSN

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Sasvim svejedno da li par dana prije ili poslije. Skori rast cijelog tržišta vrlo je izvjestan i neizbježan.

“Skori” je vrlo relativan i subjektivan pojam.

skype - ivek1234

Corny:

Pa zar nisu i fondovi nesto izgubili u zadnja dva mjeseca, pa im je potreban oporavak poslije T-HT-a (doduse ne prevelik rast) ?

u potpunosti se slažem ali da će solidnih 30% imati još par godina to je sigurno.naravno mislim na fondove koji nisu bazično orjentirani na Hrvatsko tržište s obzirom da kod nas i nema više previše prostora za rast.

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Ja se ne bih usudio prognozirati rast cijelog tržišta nakon HT-a s obzirom na to kakva su globalna ekonomska kretanja. Ljudi se boje, a strah je puno jača emocija od euforije

Hell is Empty and all the Devils are Here

Evo recimo kolega Avax u svom potpisu kaže da “puno jadnije je besramno drukanje pojedinih forumaša za korekciju ne bi li od malih ulagača iscijedili još pokoju dionicu par % jeftinije”. Ja isto tako kažem da Avax svojim nerealnim drukanjem prema gore tipa ” sad to ide u nebesa, samo je pitanje dana” druka da može nekom prodati. Inače Avax i tenkista pričaju da nema ništa od korekcije još od petog mjeseca, a sad se čudom čude. Ne znam samo kako će im to pomoći. BSN

Nešto ste pomiješali kolega Apoksi [smiley2] . Korekcijom možemo zvati razdoblje zadnjih mjesec i pol dana, nikako cijeli period od 5 mjeseca na ovamo. Ja ne prodajem već neko vrijeme ništa, to sam na vrijeme obavio. Štoviše, i lovu koju sam čuvao za HT sad pretačem u dionice, a i lovu za ATLN ću također jer izgleda da mi neće trebati još najmanje mjesec dana.
Znači kolega, vaša bi poruka ostalima bila da i dalje treba prodavati dionice s -40% jer bi mogle možda pasti još za 3-4% . Zanimljivo. Još zanimljivije kako su se neki forumaši prepoznali kao korekcijski drukeri i odmah reagirali. [smiley2] [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close