Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ja moram biti ogledalo optimizma, onda je stvarno sve otišlo k vragu.
[smiley2]

Jos da netko nakelji Ljubinu sliku i veli da tip nije los – onda je fakat gotovo! [smiley2][smiley2]

Btw. 3-4 posto na ove nase rane i nije bas malo…..

skype - ivek1234

Čuj ne kažem da je malo, ali i nije baš neka katastrofa.
Kad Ljubo zasjedne u fotelju i stavi noge na stol, onda će i 4000 izgledati bajkovito.[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Fondovi su vec sada uglavnom iznad razina koje su si zacrtali.

Pa zar nisu i fondovi nesto izgubili u zadnja dva mjeseca, pa im je potreban oporavak poslije T-HT-a (doduse ne prevelik rast) ?

Dobro je, samo da ne bude gore.

neka pada, što više padne više može rasti, ionako nitko ne očekuje neki rast prije HTa, sve je jasno, pada još malo
Kaj svi imate protiv Ljube, pa čovjek je ok za jednog političara, ustvari problem je što nije pravi političar pa vam ne priča samo ono što želite čuti

Jos da netko nakelji Ljubinu sliku i veli da tip nije los – onda je fakat gotovo! [smiley2][smiley2]

No respect

Vaše opservacije kolega Pierre su mi se oduvijek sviđale. Imate možda neku argumentiranu potporu ovoj izjavi ili Vam se jednostavno čini, onako “od oka”?

Nemam ništa osim grafa i predosjećaja…[smiley7]

Ako uskoči Ljubo , onda nema promjene sekundarnog trenda[smiley4]

ivek123:

E, ova ti valja!!! Svaka cast!!! I mozes odmah dotati crobex graf na 450. [smiley1][smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

Sto god bilo, imam osjecaj da cemo sljedeci mjesec-dva vidjet od cega je zapravo CROBEX sazidan. Koji prascic od ona tri je gradio. Vuk je pred vratima.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Politički teatar apsurda ziasta je došao do dna kad kandidat tzv.”ljevice” nebi firme u Slavoniji prodao srbima, (kao da mu ih je ćaća dao da radi s njima što hoće) a kandidat tzv.”desnice” Đapić kaže da kapital nema nacionalnosti !!!
Rekao bi Držić, okrenimo pamet na komediju.

[color=black][/color]

Politički teatar apsurda ziasta je došao do dna kad kandidat tzv.”ljevice” nebi firme u Slavoniji prodao srbima, (kao da mu ih je ćaća dao da radi s njima što hoće) a kandidat tzv.”desnice” Đapić kaže da kapital nema nacionalnosti !!! Rekao bi Držić, okrenimo pamet na komediju.

A možda Đapić računa da je ovo dobar način da im se naplatimo za ratnu štetu[smiley2]

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Nekom je korekcija majka a nekom maćeha.Znam sigurno da SLK-a nije maćeha [smiley2]

SAM PROTIV SVIH

kad smo kod izbora kao mogućeg razloga za korekciju, nisam valjda ja jedini primijetio promjene u predizbornoj retorici u prošla dva dana? prilično čudne, s obzirom na to da se još od proljeća u obračunima sdp-a i hdz-a išlo džonom, pogotovo sdp.

prvo milanovićev intervju u austriji u kojem je hvalio pomake u hdz-u (naravno, pripisujući to u zaslugu sdp-u), zatim sanader na gospodarskom forumu (ili negdje drugdje) gdje je hvalio račanovu vladu. a za sdp-ove ekonomske programe je na gospodarskom forumu rekao da “neki misle da treba postići rast povećanjem deficita, a mi mislimo da je bolji drugi način, sređivanje financija”. mene je to fakat iznenadilo, jer se dosada na jurčićeve ekonomske programe uvijek referirao kao na “državni socijalizam”. i imao pravo, to je glupost na kojoj bi on mogao razapinjati sdp koliko god hoće – a on to sada prikazuje kao dvije legitimne opcije.

proradila neka tajna diplomacija?

New Report

Close