Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da se drhtave ručice istresu! [smiley2][smiley2][smiley2]

da se drhtave ručice istresu! [smiley2][smiley2][smiley2]

Pojam drhtavih ručica je bez veze. Postoje jedino ljudi s malo i puno novaca. A to je presudno kod smirivanja prsta na okidaču (tipkovnice, ne puške)[smiley1]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Ja bih dodao još dvije kategorije, važne u ovakvim i sličnim situacijama,
oni koji trguju vlastitim novcem i oni koji trguju s tuđim, odnosno na kredit.
A ovih iz druge kategorije je sve više i više.

a ne ne ne…pojam drhtave ručice je institucija (vidi ddjh ili gušterove dionice…ubile ih drhtave ručice)

Bez brige, poznam jednu osobu koja je na jadevite jade ulozila u fond (htjela je orocit lovu). Zovem ju “drhtava rucica” od milja. Kad ona povuce lovu iz fonda, javim. Imamo sigurno jos par dana za iskrcat se.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

drage kolege, nadam se da ste ko ja barem 50% u cashu, jer vrijeme za pravi shopping tek dolazi. malo pred zatvaranje je i crobex to potvrdio…

slika govori vise od 1000 rijeci [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Vraze jedan..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ja bih dodao još dvije kategorije, važne u ovakvim i sličnim situacijama, oni koji trguju vlastitim novcem i oni koji trguju s tuđim, odnosno na kredit. A ovih iz druge kategorije je sve više i više.

Neće Hrvati dionice kupovati kreditima.Kreditima se kupuju auti,mobiteli…tu i tamo neki stančić ako se baš mora.
Jedino se slažem da se trguje tuđim novcem.
Mama,tata,bakica,bakin stančić,djedova parcelica…itd..
(Ovo je isključivo moje mišljenje)

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Recimo da imam puno cash-a, na koje firme bih trebao obratiti pozornost ovih dana? Tko bi mogao najviše porasti nakon HT-a? Zanima me vaše mišljenje iako imam određene favorite. Odgovore neću smatrati navlačenjem.

Recimo da imam puno cash-a, na koje firme bih trebao obratiti pozornost ovih dana? Tko bi mogao najviše porasti nakon HT-a? Zanima me vaše mišljenje iako imam određene favorite. Odgovore neću smatrati navlačenjem.

Čekaj Atlantic grupu

Molim Vas da ne ocjenjujete moje glupe komentare jer bi ja sam sebi dao nulu da mogu

Mislim da je rano za to pitanje. Pred nama je još dvadesetak “čudesnih” dana i nitko ne zna što nose i kud će odnijet cijenu koje dionice.

No respect

Čekaj Atlantic grupu

kod Atlantica ide lock up od 18 mjeseci…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

New Report

Close