Ja mislim malo drugačije i vjerujem da sam u pravu. Glavni udar 17.-18.09.
Tako kaže moja statistika.
[/quote]
ja mislim da ce glavnina pada koji jos mora biti odrađen biti do kraja ovog tjedna. sumnjam da ce puno ljudi cekati zadnji tren…. a i ljepse je za vikend imat lovu, nego razmisljat sto ce biti u ponedjeljak…
i meni se nekak čini da će dno biti kraj ovog i početak idućeg tjedna, jer ovi koji sad misle prodavat da bi zaradili na HT-u se dobrano znoje od nervoze svaki put kad vide Knjaza i malu školu dioničarstva na TV ekranima [smiley2]
ja mislim da ce glavnina pada koji jos mora biti odrađen biti do kraja ovog tjedna. sumnjam da ce puno ljudi cekati zadnji tren…. a i ljepse je za vikend imat lovu, nego razmisljat sto ce biti u ponedjeljak…
I to ima logike. Ali ako pogledas prethodne slicne situacije i tome dodas da zivimo u kreten landu (ovo ide obzirom na 77% glasova Jurcicu na OTV) uglavnom se istovaralo zadnja dva dana….
sasko:
”
”
I to ima logike. Ali ako pogledas prethodne slicne situacije uglavnom se istovaralo zadnja dva dana….
To je zato sto dolazak krajnjeg roka pozitivno djeluju na spremnost ljudi da trpe gubitke [smiley1]
Čekat će idući tjedan oni koji nisu spremili novce na vrijeme, pa su im u međuvremenu dionice otklizale. Takvi očekuju da će cijene u idućem tjednu malo skočiti, pa će onda prodati…
Dobitnici i gubitnici – zadnja 3 mjeseca
EHOS mi je zakon…. [smiley1][smiley1]
Dobitnici i gubitnici – zadnja 3 mjeseca
Gle, od moje četiri dionice, tri u Top10 dobitnicima (LKPC, ULPL, LPLH)
A četvrta je jučer krenula (SNBA). [smiley2]
“Korekcijske duge noći, neće svakom san na oči. Ali onaj mirno snije, ko u dobro novce sije.”
Laku noć!
[smiley2] “Korekcijske duge noći, neće svakom san na oči. Ali onaj mirno snije, ko u dobro novce sije.” Laku noć!
Haha, pjesniče, svaka ti čast. I na pjesmi, i na izboru dionica.
[smiley2]
U mene je 2 : 2 – ATPL i LEDO naspram ATLN i DDJH, ali ovih prvih ipak imam više.
Pa ovo ne jenjava.Izgleda da je tek započela ozbiljnija raprodaja..
Pa ovo ne jenjava.Izgleda da je tek započela ozbiljnija raprodaja..
Vidim da je trziste izaslo iz “denial” faze… Sljedeca faza je bijes. [smiley1]