Korekcija

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivek123: ” Glavni udar prema dolje ocekujem 19-21 rujna. ” Zašto?
ivek123, 11.09.2007. u 17:37

zato što lovu ne treba uplatiti do 27.9.

Tako je. Mislim da je 24. 09. u ponedjeljak uglavnom prekasno.

skype - ivek1234

Ljudi zaboravljaju na vrijeme namire. Sigurno ce biti ljudi koji ce iskrcavat i nakon 24.09, pa onda dozivjet hladan tus.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ljudi zaboravljaju na vrijeme namire. Sigurno ce biti ljudi koji ce iskrcavat i nakon 24.09, pa onda dozivjet hladan tus.

Moguce, ali vecina je vec jako nervozna i ocekuje “skok” prema gore pa da prodaju. Za sada se iskrcaj jos kontrolira od strane fondova. Vidim da se DLKV; IGH, THNK, VDKT, VIRO, ATLS brane (od ovih koje pratim) dok JNAF recimo popusta i mogao bi se spustiti na 5 -5,5 u jacem udaru. Kardum svaki dan na televiziji sa Knjazom. Vele mi frendovi da se lova iz fondova povlaci da se sve prasi – pitanje je kada ce i da li ce popustiti u obrani. Vjerujem da ce par dana pustiti da se dogodi sto se dogodi jer oni to lako mogu vratiti. Dakle kao sto rekoh ocekujem low negdje sredinom do kraja slijedeceg tjedna.

skype - ivek1234

Slažem se sa Ivekom.
Evidentne su dionice na kojima fondovi stoje na kupnji.
Dokle će to tako i hoće li, će se uskoro vidjeti

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

ivek123: ” Znaci slijedeci cetvrtak i petak a mozda i ponedjeljak bude jako uzbudljivo. [smiley6] ” A zasto vas to kolega toliko brine? To ce doci i proci.

Ne treba nas brinuti, ali recimo ja intenzivno ovih dana skupljam svježi cash, kako za HT tako i za kupovanje ostalih dionica na ovoj rasprodaji. Sad je cilj procijeniti trenutak kada ćemo biti na najnižoj razini, a to bi moglo biti baš krajem sljedećeg tjedna i u ponedjeljak 24.9.

vodoinst, 11.09.2007. u 18:08
ivek123
Glavni udar prema dolje ocekujem 19-21 rujna.

Ja mislim malo drugačije i vjerujem da sam u pravu. Glavni udar 17.-18.09.
Tako kaže moja statistika.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ivek123, 11.09.2007. u 18:42
ivek123
Glavni udar prema dolje ocekujem 19-21 rujna.

Ja mislim malo drugačije i vjerujem da sam u pravu. Glavni udar 17.-18.09.
Tako kaže moja statistika.
[/quote]

Vrlo lako moguce.

skype - ivek1234

S moje strane ne trebate očekivati doprinos korekciji, ja sam spreman već dva mjeseca za HT.

To deimos

Najprije da Vas citiram: “…Ako pretpostavimo da ljudi procjenjuju da bi uskoro crobex mogao doci na 5600 (fair vrijednost indexa kako ga investitori vide)…”

Nije da ja ne bi volio da tako bude, al mi se čini nerealno, pa ako može kakav link prema ljudima i investitorima koji to tako vide da me razuvjeri.

TRTF-R-A: Bio on crn ili bijel, tartuf je uvijek gastronomski dragulj. Ali kao i svaki drugi dragulj i tartuf se teško pronalazi.

Hm, hm, oprostite što pitam, korekcija?
Što je to?
[smiley2]

To deimos

Najprije da Vas citiram: “…Ako pretpostavimo da ljudi procjenjuju da bi uskoro crobex mogao doci na 5600 (fair vrijednost indexa kako ga investitori vide)…”

Nije da ja ne bi volio da tako bude, al mi se čini nerealno, pa ako može kakav link prema ljudima i investitorima koji to tako vide da me razuvjeri.

He, he, to je moja slobodna procjena. Naime, ako su ljudi lupali i doveli crobex do 5100, ocito da ocekuju da ce rast, zar ne? Ja sam dodao 10% na to.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Da se priključim predviđanjima: Pravo dno očekujem tek poslije T-HTa. Tada će svi očekivati oporavak i rast tržišta. Za to treba svježi kapital, kojeg ja ne vidim u prespektivi. Prema tome glavni pad prognoziram za studeni-prosinac. Npr: Crobex se vrati na razinu od prije godinu dana.

New Report

Close